Den første sæson, som blev indført med GO Beyond opdateringen, Season of Celebrations, er ved at være ovre, og klar står Season of Legends, som vil være den næste sæson i rækken.

Sæsonen starter på mandag, d. 1. marts , klokken 8.00 dansk tid, og vil fortsætte frem til d. 1. juni klokken 10.00.

Sæsonens Raids

Som sæsonen starter, vil der komme nye Legendariske Pokémon i raids. De tre alternative forme, Tornadus Therian, POKE_thundurus-therian_642 og POKE_landorus-therian_645 vil kunne mødes i raids. Det er endnu ikke meldt ud præcis hvornår disse vil løbe, men hold øje med siden her, som jeg prøver at holde opdateret efter bedste evne.

Spawns og Æg

Sæsoner har, som du måske kan huske, betydning for spawns, raids og æg i Pokémon GO, ligesom GO Battle League også kører efter disse sæsoner nu. Derfor vil vi se en ændring i hvilke Pokémon der spawner omkring os, hvor vi vil se færre Ice og Steel Pokémon, vil vi se lidt flere Pokémon der er forårsparate. Niantic nævner selv Pokémon som Mantine, Frillish, Voltorb, Glameow, Hoppip, Tangela, Combee, Croagunk og Ducklett. Der er selvfølgelig en del mere i vente, og disse er blot nogle af dem der vil spawne oftere, mens også Scyther, Dratini og Cottonee nævnes som mere sjældne.

2km æg kan bl.a. byde på Treecko, Mudkip, Torchic og Budew, mens 5km æg f.eks. kan klække Drowzee, Azurill og Munna. Dem med stærke stænger kan i 10km bl.a. få fornøjelsen af Nincada og Alomomola.

Special Research

Season of Legends vil også byde på sin egen Special Research, hvor vi samme nmed Professor Willow skal undersøge mere om de legendariske Pokémon Tornadus Therian, Thundurus Therian og Landorus Therian som vil komme til raids som de første legendariske i sæsonen (se nedenfor). Klarer du Researchen, vil du blive belønnet med ekstra candy til de tre og desuden også andre gevinster.

Særlige Bonuser

I løbet af sæsonen vil der helt ekskusilvt være ekstra XP fra Tier 5 Raids (Legendariske), ligesom der flere gange vil komme gratis Remote Raid Pass. Følg med her på siden, eller på de officielle kanaler, for at få besked om hvornår.

Når sæsonen kommer tæt på sin afslutning, skulle der også komme en serie af events som vil blive "legendariske". Hvad mon de har i gærde?