Season of Mischief (balladesæsonen?) venter os I den kommende uge, og med et, for siden her, nyt format, gennemgår vi sammen de vigtigste elementer. 

Gå til YouTube her , eller se videoen herunder. Ønsker du ikke at se videoen, er der under denne en kort gennemgang.

 

Season of Mischief

Den fjerde, og næste, sæson i Pokémon GO starter onsdag d. 1. september klokken 10, og vil gå under navnet Season of Mischief, hvilket på dansk bedst oversættes til Balladesæsonen..

Denne vil bl.a. bringe Hoopa til Pokémon GO, som vi vil få igennem en sæsonlang Special Research

Special Research

I denne sæson vil vi for første gang opleve en sæsonlang Special Research, der løbende udvides med nye opgaver. Disse vil ske på bestemte datoer, hvilke for september for nu er kendt:

5 September : Hoopa kommer til Pokémon GO. Desuden vil der være et særligt 6 timers event, hvor vi fra 11-17 vil opleve bl.a. timeskiftende spawns med følgende skema:

I de timer vil de nævnte typer spawne oftere i det fri og via Incense.

Udover det vil der også være følgende at vente:

  • Collection Challenge der bl.a. vil belønne os med Hoopa Cnady og en særlig Avatar Pose / posering.
  • Dobbelt Candy for at Transfer Pokémon
  • En Gratis Incense i shoppen
  • Event eksklusiv Field Research der bl.a. giver Rare Candy og blandede slags Poké Balls.

8. September
Her kan vi i månedsoversigten se at eventet Psychic Spectacular starter, hvilket formodentlig har en betydning for hvad denne dato bringer til Special Research'en.

21. September
Som ovenfor er der også her et event der starter, nemlig Fashion Week. Hvad mon dette event vil betyde for denne Special Research?

Ditto med et twist

Fra denne sæson kan shiny Pokémon også gemme en ditto! 
Vi har ellers altid kun kunne finde ditto ved Pokémon der ikke var mulige at være shiny, men fra denne sæson kan bl.a. Gastly, Drowzee og andre blive til Ditto. 
Skulle man være heldig at finde en Shiny Pokémon, der kan blive til Ditto, vil den - når den nu er shiny - ikke kunne blive ditto - Altså vil en shiny Pokémon ikke ændre sig.

Tilgengæld vil Shiny Ditto komme til Pokémon go (Den har været her i en Special Research man kunne købe). Ditto kan vise sig at være shiny, hvis du fanger en ditto der har udgivet sig for at være en Pokémon der ellers ikke fremstår som shiny. Altså er dagene med Shiny checks overstået, i hvert fald når det kommer til dem der kan være ditto, da disse kan være en shiny ditto i en ikke-shiny forklædning.

God jagt!