Samtidig med at mange af de danske børnefamilier stresser i en bilkø, for at se de økologiske køer blive sendt på græs, vil en mindre stresset, men nok ligeså stor del af befolkningen tjekke deres telefoner for strøm, inden de begiver sig ud på denne måneds Community Day eventyr. 

Det vi i forvejen vidste

Dagens særlige gæst Mareep vil dukke op i hobetal, og medbringe bl.a. 3 timers varighed på lures. 

Denne Community Day handler det om at bevæge sig, for i stedet for dobbelt XP eller Stardust, får vi tre timer med reduceret æg distance. 1/4 æg distance. Så skulle man have nogle 2km æg, f.els. fra Ægstravaganza eventet, vil de altså kun kræve 500 meters gang. 10 km æg kræver 2,5 km, mens 5 km æg kræver 1,25 km.

Ampharos, den elektriske .... drage?

Der har det sidste stykke tid været snak om, hvilket moveset Ampharos ville få tildelt til Community Day. Og nu ved vi, at det super udviklede får vil få Dragon Pulse i de tre timer eventet varer. 

Dragon Pulse er, som navnet lidt afslører, et Dragon Type Angreb. Det er ikke en af de bedste Dragon Type Angreb, nogle ville måske kalde det det værste. Desuden vil Ampharos ikke få glæde af STAB, eftersom det er et Dragon Type Angreb, og Ampharos kun er af Electric Typen. 

Ampharos med Dragon Pulse vil nok ikke have en særlig betydning for hverken Gym Scenen eller evt. fremtidig trading. 

Det eneste vi endnu ikke ved

Kommer Mareep som Shiny? 

Statistikken taler selvfølgelig for det, med ingen af disse events afholdt uden Shiny varianter af dagens stjerne.

vi kan dog ikke være sikre endnu. 

 

Husk på at denne måneds Community Day foregår søndag d. 15. April, klokken 11.00 - 14.00