Chrales, en redditor/twitter-bruger der finder ændringer i spillet, har nu delt flere tekster der tyder på ændringer i spillet indenfor den kommende tid!

Facebook venner

Først, og nok mindst eftertragtet af de to afsløringer, kan nævnes at tekster der sendes til spillet, tyder på at man snart kan se hvilke af ens Facebook venner, der også spiller Pokémon - såfremt end træner er forbundet til Facebook OG man har givet spillet lov til at vise at man spiller / se hvem der spiller. Man har altså stadig selv kontrol, om dette vil være muligt at se. Man kan derefter vælge hvilke venner man vil tilføje til spillet.

Teksten står til at blive som følger: 

"If you allow facebook on your Pokémon GO Account, you can see all your facebook friends who allowed it too, and add them as friends"
Hvilket løst kan oversættes til:
"Hvis du tillader facebook på din Pokémon GO konto, kan du se alle dine facebook venner som også har tilladt det, og tilføje dem som venner"

Søgning i venner

Noget mere efterspurgt er en ny tekststreng, som Chrales har fundet i dag, som hedder 'friend_searchbar_hint' eller på dansk 'venner_søgebar_hint', og peger på at vi snart vil kunne søge gennem vores venner på enten trænernavn eller et angivet kælenavn.

Eftersom de her features ikke er meldt af Niantic, men fundet i datatrafikken / appen, er det svært at sige hvornår dette bliver realiseret og om det overhovedet vil blive implementeret