Der har været mange teorier, men baseret på tidligere kode fundet, har det kredset meget om det samme. Ranking, Sæsoner o.lign. Og ganske om det ikke ser ud til at blive sådan.

Her til aften har Niantic delt mere viden om GO Battle League, der er sat til at komme i starten af 2020.

Ligaer

Som vi kender det i dag, vil der fortsat være tre ligaer: Great League, Ultra League og Master League. I GO Battle League er det dog sådan, at vi skal skiftevis kæmpe i de tre ligaer. 
Så vidt det står skrevet, skulle det skifte i løbet af sæsonerne, hvilke ligaer der skal kæmpes i. Så det er altså med at have stærke hold sat i alle tre ligaer, hvis du skal være i toppen hele sæsonen.

Sæsoner

GO Battle League inddeles i sæsoner, og som nævnt ovenfor, vil disse sæsoner umiddelbart indeholde kampe i alle tre ligaer. 
Som du vinder kampe igennem sæsonen, vil din Rank stige. 

Rank

Du starter i Rank 1, og ved hjælp af sejre, vil du stige i Rank. Hvor hurtigt dette går, nævnes ikke. Det er dog nævnt, at når man først stiger i en Rank, kan man ikke falde i Rank igen midt i en sæson.

Desto højere Rank, desto bedre belønninger er der at hente!

Når du når den højeste Rank, som er Rank 10, vil du i stedet stige i Battle Rating.

Battle Rating

Ikke meget vides endnu om Battle Rating, men det skulle kun være for Rank 10 trænere. Vinder man kampe, vil den stige, mens den falder hvis man taber. Denne Rating kan muligvis bruges til at matche os med trænere på ca. samme niveau.

Andet

Det vil ikke være muligt at bruge to af samme slags Pokémon på sit hold i GO Battle League. Så præcis som vi kender det fra at forsvare Gyms.

Mere info vil komme ud, når vi kommer tættere på release af GO Battle League i starten af 2020!