PokeMiners har igen været flittige her til aften, med den store spionkikkert dybt nede i netværkstrafikken, hvor de har opdaget ny tekst der sendes til spillet fra Niantic. 

Det er primært fundet data der har at gøre med Mega Udviklinger, men også lidt andet interessant er dukket op. 

Obs: Hvis du ikke har interesse i at få det kommende Mega Udviklinger afsløret, anbefaler jeg at du ikke læser videre. Ligeledes er det vigtigt at huske på, at grundlaget for denne artikel er dataminet, og altså ikke meldt ud af Niantic. Derfor kan ting også ændres, udelades eller være misforstået. 

Medaljer

Der er to medaljer på vej med forbindelse til Mega Udvikling. 

  • En medaljer der har et mål om antal gange man har Mega udviklet
  • En medalje der har et mål om antal forskellige slags Pokémon man har Mega udviklet. 

På nuværende tidspunkt kendes de to medaljers bronze, sølv og guld mål ikke. 

Special Research 

Der er en Special Research på vej, formentlig for at introducere os til Mega Udvikling. Teksterne til dette viser at der vil være krav om Mega Energy, som formentlig er hvad jeg tidligere har omtalt som Mega Candy. 

Desuden tyder det kraftigt på at hver enkelt art af Pokèmon, vil kræve sin egen type Mega Energy. Altså at Mega Beedrill vil kræve noget andet end Mega Charizard. 

Mega Energy

Mega Energy virker til at være en form for Candy, men det går under betegnelsen Energy - muligvis for at man nemt kan kende forskel på de to og deres virke. For det virker umiddelbart til at Mega Energy vil blive brugt til at udvikle en Pokémon til sin Mega Udvikling, hvilket er ret ens med at Candy bruges til at udvikle en Pokémon til en normal, vedvarende, udvikling. Hvor forskellen dog virker til at være, er at Mega Energy vil have en grænse for hvor meget vi kan have, og når den grænse bliver nået, vil man ikke optjene Mega Energy fra Mega Raids længere.

Inden man når grænsen, vil man dog muligvis også kunne tjene Mega Energy fra Daily Research (måske Daily Research er det der bruges i nogle lande til at optjene guld, og som er på vej ud til alle?) og Field Research (Under fanen Field i Research området, dem man samler i PokéStops)

Raid adfærd og Mega Raids 

Det virker umiddelbart til at, hvis man bringer en Mega Udvikling i kamp i raids, vil det booste den Megas type over hele raidet. Så hvis du f.eks. taget en Mega Blastoise med i kamp, vil den booste Water Type angreb for alle - det er umiddelbart som jeg ser koden.

Noget der virker ret besynderligt er dog, at der ser ud til kun at være én Type som kan boostes af en bestemt Mega. Så hvad en Pokémon som f.eks. Mega Charizard vil betyde i forhold til at den er både Fire - og Flying Type.

Udover det, virker det til at hvis man hurtigt vinder et Mega Raid, vil man få en bonus, da der er noget som hedder mega_speed_bonus . Hvad dette gør er ikke til at sige lige pt.

Kanto Starterne starter

Det virker, udfra den tekst der er fundet til de Mega Quests som der skulle komme, at Blastoise, Charizard og Venusaur vil være de første Mega vi kan udvikle, og der vil åbnes gradvist for Mega Pokémon. Udover disse tyder den Special Research, som er nævnt ovenfor, på at Beedrill s Mega udvikling også vil være der fra start.

Desuden kan det nævnes at Mega Pokémon (selvfølgelig) ikke kan defende et Gym,

Dårlig Remote Raid nyt

Mange, inklusiv undertegnede, har set frem til at regionale ville komme i raids igen, da vi nu ville kunne bruge Remote Raids til at fange alle tre fra Lake Trio f.eks. ( Uxie, Mesprit og Azelf ). Desværre er der nu kommet tekst til spillet der tydeligt viser at dette formentlig ikke bliver muligt:

You cannot invite friends to Raid Battles against certain Legendary, regional, or event Pokémon.

Eller på dansk:

Du kan ikke invitere venner til Raid Battles mod særlige Legendariske, Reigionale eller event Pokémon.

Det tyder altså ret klart på, at vi desværre ikke ser ud til at få adgang til legendariske regionale Pokémon som Lake Guardians.

 

Beklager det har taget så lang tid at få denne færdig, jeg har været usandsynlig uheldig med at min tekst er blevet slettet (3 gange!). Håber det kan bruges selvom det ikke er spritny viden.

God jagt!