Pokémon GO har annonceret et nyt event kaldet Let's GO, som vil vare fra 24. marts til 29. marts. Eventet vil byde på flere spændende aktiviteter for Trænere, som vil udforske verden med deres Pokémon.

En af aktiviteterne er Professor Willow's forskning, som er løbet løbsk og har fået nogle sjældne Pokémon til at dukke op i det vilde. Trænere kan møde Pansage, Pansear og Panpour over hele verden, samt have en chance for at finde en Shiny Meltan, hvis de bruger Mystery Box. Derudover kan de også støde på flere Pokémon, som Ditto kan forvandle sig til.

En anden aktivitet er Team GO Rocket overtagelse, som vil finde sted den 25. marts fra kl. 10:00 til d. 29. kl. 20.00 lokal tid. Under denne periode vil Trænere kunne udfordre flere Team GO Rocket Grunts ved PokéStops og i balloner. De vil også have mulighed for at redde en Shadow Regice, hvis de besejrer Giovanni. For at hjælpe Trænere med at bekæmpe Team GO Rocket, vil der være særlige Timed Research opgaver og bonusser til rådighed.

Eventet vil også byde på andre fordele, såsom øget spawn rate af visse Pokémon fra Kanto-regionen, dobbelt Candy for fangst og transferering af Pokémon samt særlige avatar-tøj inspireret af Let's Go-spillene.

Trænere kan se frem til et sjovt og farverigt event med masser af Pokémon-eventyr!