Cresselia , Kyogre og Groudon - Legendariske Pokémon, som alle har deres styrker, og som de fleste af os allerede har stiftet bekendtskab med tidligere, kommer tilbage!

Kyogre og Groudon har allerede været tilbage flere gange, med dertilhørende Shiny udgivelse. Men Cresselia har kun været her én gang, og er endnu ikke frigivet som shiny, endnu.
For hvis man er heldig, kan man når Cresselia kommer tilbage, få denne Psychic Type Legendariske Pokémon som Shiny.

Cresselia

Se Pokédex side for Cresselia

Cresselia vil komme tilbage først, af de tre, og vil dukke op fra mandag d. 27. maj klokken 22.00 (Æg der dukker op med nedtælling efter dette tidspunkt), og vare indtil tirsdag d. 18. juni, ligeledes klokken 22.00

Cresselia har en perfekt IV CP i level 20 på 1.633, og skulle det blæse og den vil være vejrboostet, er det magiske tal steget til 2.041.

Cresselia er, som Psychic Type, svag overfor Bug Type Pokémon, Ghost Type Pokémon og Dark Type Pokémon. De mest optimale Counters er Giratina  (Origin med Shadow Claw / Shadow Ball), Gengar  (Lick / Shadow Ball), Mewtwo  (Shadow Ball) og Tyranitar  (Bite / Crunch).

Kyogre

Se Pokédex side for Kyogre

Efter Cresselia vil Groudon komme tilbage til os for en stund. Eftersom den efterhånden har været her nogle gange, vil den kun være her i en kort periode, men det er en god mulighed for at jagte en Shiny Kyogre, skulle man mangle sådan en. Skal jagten sættes ind på Kyogre, er den her fra tirsdag d. 18. juni klokken 22.00 (umiddelbart efter Cresselia), og frem til torsdag d. 27. juni, også klokken 22.00.

Kyogres CP værdier der er værd at huske, hedder 2.351 for level 20, og i level 25 (vejrboostet i regnvejr) er den helt oppe på 2.939.

Kyogre er, som Water Type, svag overfor Grass Type og Electic Type Pokémon. Mest optimale counters er bland andet Raikou , Electivire og Magnezone , så længe de bruger Electric Type angreb.

Groudon

Se Pokédex side for Groudon

Som rosinen i pølseenden, dukker denne stærke Ground Type Legendary op. Ligesom Kyogre, er det jo ikke just første gang Groudon er i raids, så også her har vi kortere tid, end med Cresselia. Fra 27. juni, og frem til d. 10. juli, vil Groudon være at finde i toppen af Gyms, når et Tier 5 æg knækker.

Groudons CP værdier (der er præcis som Kyogres), som er værd at huske, er 2.351 for level 20, og i level 25 (vejrboostet i klart vejr) er den igen oppe på 2.939.

Groudon er en Ground Pokémon, og er derfor svag for Water Type, Grass Type og Ice Type. Mest optimalt er  Gyarados  (Waterfall / Hydro Pump),  Kyogre  (Waterfall / Hydro Pump) og  Mewtwo  (Ice Beam).

 

God jagt, trænere!