Deres ikoner dukkede op i netværkstrafikken i går , og selvom mange troede det var en aprilsnar , så var der hold i artiklen du kunne læse her på Pokébase.

Nu kommer de så!
Fra i morgen (d. 3. April) og frem til d. 8. Maj, vil du have mulighed for at fange Latias, mens de i Afrika, Nord-, og Sydamerika har Latios at kæmpe mod. Fra d. 8. Maj til d. 5. Juni vil de to så skifte plads, så man her i Danmark, resten af Europa, Asien og Oceanien (Australien o.lign), har mulighed for at få Latios.

Kampen mod kæmperne

For at nedkæmpe disse to stærke legendariske Pokémon, som er Dragon Type og Psychic Type, giver det mening at betro sig til sine Dragon Type Pokémon, Ice Type Pokémon og Dark Type Pokémon. Gør derfor brug af f.eks. Tyranitar med Bite og Crunch, Rayquaza og Dragonite med Dragon Tail og Outrage, Articuno med Blizzard eller Ice Beam. Er man typen der har en MewTwo med Shadow Ball, kan man også gøre brug af den.

Når de skal nedkæmpes vil Latias have en CP på 45.705, mens Latios vil have en CP på 49.323

Det er nogle stærke legendariske der skal nedkæmpes denne gang, men Latios vil være noget stærkere end Latias, da Latios har højere Attack, hvor Latias har højere Defense.

Går du efter 100% IV, så kig efter:

  • Latias : CP 1.929 for level 20, og CP 2.412 hvis det blæser
  • Latios : CP 2.082 for level 20, og CP 2.603 hvis det blæser

Det tyder desuden på, at Raid Bosses endnu engang vil ændre sig en smule, forud for disse nye legendariske. Det vil vi være klogere på i morgen tidlig.

 

Held og lykke, trænere!