Har du ikke Twitter, har du måske ikke set det. Niantic melder at d. 20. August, vil der komme en ny opdatering som sætter en begrænsning på hvor mange Research Rewards man kan have liggende. (Altså Pokémon man kan fange grundet research, men man er løbet fra, så de samler sig) 

Mange har nok gemt en del til efter det sidste af sommerens tre store events, som vil belønne os med ekstra stardust. Desværre ser det ud til at, såfremt du regner med at have mere end 100 liggende pr. 20. august, vil det være smart at gennemgå dem inden. 

Det kan anbefales at bruge en smule af de to opkommende Community Days på at rydde listen lidt, da der i disse 2x3 timer vil være 3x stardust på fangster. (+Star Piece = 4,5x stardust) 

Den 20. vil en ny version af spillet nemlig slette de ældste, såfremt man har mere end 100 research rewards, hvor man har trykket claim, men stadig ikke har fanget Pokémon'en. 

Hvorfor Niantic indfører dette, kan være da det er en unødig stor mængde data på deres servere, som de næppe havde kalkuleret med, og som de måske ønsker bliver omdannet til data som et forventet (og derved nok også opbygget anderledes) at fylde meget. 

Hvad denne nye version vil bringe, vides endnu ikke. Men man må formode at det vil give nogle, omend mindre, ændringer til research som minimum. 


Held og lykke, trænere!