Fra på fredag, ca. klokken 22., frem til mandag d. 2. oktober (Update: tirsdag d. 3. oktober - se bunden af artiklen) samme tid, vil der være lidt ekstra at lune sig på, i det relativt kolde efterår Danmark byder os for tiden.

Alle hatches N’ Catches (fangede og klækkede Pokémon) vil give dobbelt Stardust (YAY!). Yderligere vil der kunne hives specielle 2km æg fra PokéStops og Gyms, som kan klække bl.a. Chansey, Mareep og Larvitar.

Skulle man være en af dem, som har en del Pokémon til gode i dexet, er det ligeledes tid til at lede efter dem der mangler! Ved at tilføje nye Pokémon (man ikke allerede har), gives der 3x XP. (Kan som altid ganges med 2, hvis man har Lucky Egg på)

Sidst men ikke mindst, vil der være specielle salgspakker i “shoppen” der indeholder Lures, Lucky Eggs og den nye Super Incubator som klækker æg hurtigere!

Så bliver ventetiden på EX Raids (ude af test) ikke så slem alligevel!

Update : Oven på server problemerne tirsdag d. 26. september, har Niantic meldt ud, at eventet er forlænget med et døgn. Det slutter derved tirsdag d. 3. oktober ca. klokken 22.

God jagt, trænere!