Der er mange ting der venter os i juni, så lad os hoppe direkte i det! 

Månedens Breakthrough

Juni bliver endnu en måned uden legendarisk indhold i kassen, og faktisk endnu en måned med indhold de fleste får rigeligt af i 10km æg. For det er nemlig ingen ringere end Trapinch der venter os som belønning for syv dages arbejde hele juni. Fra d. 1/6 22.00 til d. 1/7 22.00 vil det være Trapinch som hopper ud, og den har ekstra Candy med. 

Lad os håbe at det er grundet de særlige omstændigheder, så de derfor ikke vil have noget yderst interessant i kassen. 

Zekroms debut

Som du kunne læse tidligere på Pokébase, kommer Zekrom (og senere Kyurem ) til Pokémon GO denne sommer. Næste skridt efter Reshiram (som vi jo har nu) er som forventet Zekrom, som vil komme i Tier 5 Raids fra d. 16. Juni klokken 22.00 og som minimum frem til starten af Juli. 

Se alt, inklusiv Counters, vigtige CP værdier og meget andet, om Zekrom ved at klikke på navnet. 

Læs mere om de tre legendariskes ankomst her:

Reshiram, Zekrom og Kyurem kommer til Pokémon GO!

Der vil, traditionen tro, være Legendarisk Raid Time i periodens onsdage fra 18 til 19. Disse vil snarest blive tilføjet Event siden

Throwback Challenge Champion 2020 Special Research

Som du måske kan huske, byder Juni også på det femte event i rækken, når dem der har klaret de fire foregående, eller fem der har købt adgang, får en ny Special Research, som giver adgang til forskellige ting, inklusiv særlige Avatar briller og et Genesect encounter. 

Læs mere lige her:  Throwback Challenge Champion 2020

To gamle events kommer retur

Sommersolhvervs event og Bug Out event kommer igen. Vi kender kun datoer for dem, og kan ellers kun kigge mod tidligere events. Der vil dog komme mere info, når vi nærmere os. 

Solhvervseventet foregår fra d. 19. Juni 08.00 frem til d. 24. Juni klokken 22.00. Det er blevet afholdt tilbage i 2017 , og indeholdt ekstra XP for kast og klækkede æg og flere Spawns af Fire og Ice

Bug Out 2020 vil ske fra d. 26. Junu 08.00 frem til d. 1. Juli 22.00. Det er blevet afholdt en gang, sidste år , og indeholdt flere Bug Spawns, og event specifikke Field Research opgaver - udover det var der forlænget Incense tid og flere Spawns fra Incense. 

Spotlight Timer i Juni

Traditionen tro, vil tirsdage byde på Spotlight Time. Dog pånær af månedens første tirsdag, d. 2. Juni, hvor intet er planlagt. 

Følgende Spotlight Timer er meldt ud for juni: