Ny Research Breakthrough

Sommeren er godt i gang, og juni måned er ved at rinde ud. Heldigvis, vil de fleste nok mene, betyder det også at Trapinch er færdig som Research Breakthrough, men ej heller denne gang står der en Legendarisk Pokémon for døren. Det bliver dog Larvitar som tager over på den front, og du vil derfor kunne få den lille sjældne Pokémon i kassen, hvis du trykker Claim Breakthrough mellem d. 1. Juli klokken 22.00 til d. 1. August klokken 22.00. Husk at Larvitar kan være Shiny. 

Kyurem kommer til raids

Til de formentlig færrestes store overraskelse, kommer Kyurem til Tier 5 Raids. 

Dette bliver med start d. 7. Juli, som altid klokken 22.00, så vi I Danmark altså først får fornøjelsen d. 8. Juli. 

Der er intet meldt ud, hvordan det bliver i forhold til om den kan ændres til Kyurem Black eller Kyurem White, men formentlig vil vi kunne få de to variationer ved at raide dem på et senere tidspunkt. 

Månedens Spotlight timer

Der er også lagt planer for de kommende fire Spotlight Timer:

Tirsdag d. 7. Juli

Taillow bliver sat i rampelyset, hvor den vil spawne en del mere end normalt. Sammen med den, er det tid til at rydde ud inden GO Fest, for der vil være dobbelt candy på Pokémon sendt til Professoren

Tirsdag d. 14. Juli

Denne tirsdag får Zubat en time med masser af Spawns, og samtidig er der dobbelt XP for at udvikle Pokémon

Tirsdag d. 21. Juli

Oddish kommer forbi i en time, og med sig tager den dobbelt Stardust fra alle fangster

Tirsdag d. 28. Juli

Buizel vil være månedens sidste I rampelyset, og i denne time får man samtidigt dobbelt XP for alle Pokémon man fanger

Bemærk at de tre første alle har deres Shiny frigivet, så selvom Spotlight Timen normalt ikke giver en Shiny rate der er bare tæt på Fællesskabsdage, er det måske stadig værd at jagte en Shiny, hvis man mangler den. 

Pokémon GO Fest optakt

Husk at det allerede er d. 3. Juli optakten til GO Fest starter, og det gælder også for de trænere der ikke har en billet. GO Fest er weekenden d. 25. Og 26. Juli. 

God jagt!