Det event  man tidligere har kunne læse om , er stadig ikke meldt mere officielt ud, end den e-mail Niantic sendte ud tidligere på måneden. 

Nu er der dog kommet en nyhed på den japanske Pokèmon GO hjemmeside , som giver lidt information. 

Nyheden er oversat vis Google Translate, hvilket kan resultere i fejlcitater og misforståelser. 

Kanto fejring

Som tidligere nævnt, skulle dette event blive en Kanto (Generation 1) fest, hvilket nok kan ses i forbindelse med ankomsten af Mew, og de opgaver (f.eks. Kanto guld medalje) som den nuværende Special Research kræver. 

Umiddelbart ser det ud til at de tre startere - Bulbasaur, Charmander og Squirtle - vil dukke mere op end normalt. Udover det, virker det til at Snorlax og Aerodactyl vil blive Raid Bosses. 

For de trænere der mangler nogle udviklinger fra Kanto regionen, kan det nævnes at Dobbelt Candy på både fangster og transfers virker til at blive en realitet under dette event også. Frem med de legendariske og sjældne Pokémon der har ligget i tasken og ventet på at blive sendt til Professor Willow! 

Læg dette sammen med at man nu kan finde Shiny varianter af næsten alle Kanto Pokémon, hvilket kan tyde på et godt event. 

Sidste kan nævnes at der burde komme tilbudskasser I shoppen med Raid Passes. 

 

Ifølge den japanske nyhed, burde dette event køre fra onsdag d. 11. April, til tirsdag d. 17. Spørgsmålet er så, om det i Danmark betyder fra I aften klokken 22.00.

Du kan læse mere om dette event, når Niantic melder noget officielt ud. 

 

God jagt, trænere