Snart er det jævndøgn, og udover at store dele af befolkningen bliver gladere, betyder det efterhånden også event i Pokémon GO.

Grass Pokémon Spawner

I år vil det være Grass Pokémon der vil hjælpe med at fejre jævndøgnet, og af specifikke Pokémon nævnes Oddish , Exeggcute , Sunkern og Shroomish . Der nævnes intet om Shiny Pokémon, hvilket de ellers er begyndt at gøre når de kommer med nye. Skulle en af disse være Shiny, vil Oddish være et godt bud. Se dens Shiny udgave (og de andre, bemærk Sunkern kan allerede fanges Shiny) på deres Pokédex sider (følg linket i deres navn ovenfor).

Udover disse Grass Type Pokémon, skal vi også forvente at se en tidligere ven af regionen, da Lunatone og Solrock igen bytter region. De vil blive i deres nye regioner (Lunatone her) efter eventet.

Grass Pokémon Raids

Til dette event vil der være Raid Boss skifte, og der meldes om Raid Bosses af Grass Type på vej. Gode bud hertil vil være Grass Type starter Pokémon, Tangela , Vileplume og Shiftry (Disse er gæt, og ikke nogle der er meldt ud som kommende Raid Bosses)

Tidsbegrænset Field Research

Udover dette, vil der være tidsbegrænset Field Research, altså almindelige Research opgaver som man henter på Pokéstop, som kun kan samles op under eventet. Disse vil dog stadig kunne klares i eget tempo, også selvom eventet slutter. Find dem her på siden ( Research siden ), når eventet går i gang.

Nye Angreb

Sidst, men ikke mindst, vil der blive tilføjet to nye angreb til spillet:

Jeg har skiftet udbyder af Game Master filen, da den tidligere kilde var for upålidelig med nye opdateringer. Desværre har jeg haft nogle problemer med at udføre fulde udtræk af data siden, og angreb bliver pt. ikke opdateret her på siden. Der arbejdes (ikke meget for tiden) på en løsning, og jeg håber at jeg snart kan få tilføjet disse to angreb, og også Power Up Punch, som endnu ikke er at finde på siden. Tak for tålmodigheden.

Se en liste over alle angreb her på siden .

Generel info

Eventet starter d. 19. Marts klokken 21.00 (Bemærk at det ikke er 22.00 denne gang) , og slutter igen d. 26. marts klokken 21.00.

Skulle du glemme det, kan man altid se nedtælling til event start/slut på forsiden af Pokébase , du kan også finde eventet på event siden her: Jævndøgn 2019

Spekulativt kan man overveje om Leafeon , Eevee s Grass Type udvikling vil dukke op til dette event, men det er ren spekulation.