To tilbagevendende events kommer denne måned, med Solhvervseventet startende først, mens Bug Out lukker måneden.

Solhverv 2020

Et event vi tidligere har set tilbage i 2017 , kommer nu igen. Denne gang sender det Lunatone og Solrock til deres modsatte områder, så vi altså får Solrock til Danmark. Udover det, så vil Clefairy kunne fanges som  shiny fra dette event og frem.

Eventet løber fra fredag d. 19. juni klokken 8.00 frem til onsdag d. 24. juni klokken 22.00.

Eventet byder på flere Pokémon forbundet med solen og månen, inklusiv Clefairy og Sunkern. Du vil både kunne finde bl.a. disse Pokémon i det fri, men ligeledes også i 5km æg, riads og i event eksklusive FIeld Research opgaver. Bemærk at man tidligere kun har kunne få shiny Clefairy ved at klække en shiny Cleffa fra et æg, og udvikle den - men til eventet (og måske fremadrettet) vil du kunne fange dem i det fri.

Under eventet vil du desuden kunne fange både Lunatone og Solrock via Raids, men ligeledes kunne klække dem i 5km æg - uagtet om den ikke er tilgængelig i den verdensdel man befinder sig i.

Fra d. 21. juni og frem til d. 22. juni vil man kunne fange både Lunatone og Solrock i Danmark, hvorefter kun Solrock vil være at finde her. Så det er nu man skal sætte ind efter den shiny Lunatone, hvis man mangler den.

Udover dette, vil der være dobbelt Stardust fra alle fangede Pokémon.
Dette betyder desværre ikke at det lægges sammen med de 3x Stardust til Weedles Fællesskabsdag . Det vil blot hæves til de 3 x Stardust der er planlagt til fælleskabsdagen .

Find event siden her:  Solhverv 2020

Bug Out 2020

Et event vi har set én gang før også, dog sidste år. Dette år giver det os bl.a. Dwebble som shiny!

Eventet løber fra fredag d. 26. juni klokken 8.00 og frem til onsdag d. 1. juli klokken 22.00.

Scyther, Venipede, Dwebble og andre Bug Type Pokémon vil være at finde i det fri, klække fra 5km æg, findes i Raids og ligeledes være belønning for event eksklusiv Field Research opgaver. 
Udover det, vil vores Incense tiltrække flere Bug Type Pokémon. Nogle med specifikke dage:

  • Fredag d. 26. juni klokken 8.00 til lørdag d. 27. juni klokken 23.59:
    Nincada vil oftere dukke op på Incense.
  • Søndag d. 28. juni klokken 00.00 til mandag d. 29. juni 23.59:
    Wurmple vil oftere spawne ved Incense.
  • Tirsdag d. 30. juni 00.00 frem til torsdag d. 1. juli 22.00:
    Scyther vil kunne findes oftere via Incense.

Udover dette, vil der være dobbelt op på XP fra fangster.

Pinsir Raid Dag

Søndag d. 28. juni fra 11.00 til 14.00 vil der være flere Tier 3 Raids med Pinsir. Bemærk at Tier 3 Raids kan klares alene for mange trænere i level 30-35 og op, med de rette Pokémon. Se gode counters, de CP niveauer du skal kigge efter og meget mere ved at klikke på Pinsir ovenfor.

Bemærk desuden at der til dette event vil komme en 1 coin pakke i shoppen der indeholder Remote Raid Pass . Så hvis du har planer om at købe sådan nogle, så afvent til den pakke komme - hvis du kan.