Niantic meldte i nat ud, at Ho-oh ville komme til Pokémon GO. Her til morgen har vi for første gang kunne kæmpe mod den og fange den i Danmark.

CP - Det skal du vide

Når du skal nedkæmpe Ho-oh, vil den have en CP på 48.276, og der spekuleres i at den burde kunne klares af 5 høje level trænere med de rigtige counters. Man skal dog nok satse mere efter 7-9 trænere, for at få bonus bolde, men samtidig have en stor sandsynlighed for at tage den ned.

Når den skal fanges, vil den have en Max CP på 2.222 ved 100% IV. Er du heldig nok til at støde på en med sådan en CP, vil det være en god idé at holde sig til Golden Razz, og lade dine Pinap bær blive i tasken. Alt fra omkring 2.190 vil være over 90% IV.

De bedste Counters

Som en Fire og Flying type, har den samme type blanding som Moltres. Det er derfor de samme counters vi er ude i, bortset fra at vi nu har en lidt større samling. Bl.a. vil Raikou være god at have med i kamp, som en Pokémon vi ikke havde tilgængelig tilbage da Moltres var løs.

Bedste valg

  • Omastar  helst med Rock Throw og Rock Slide (Begge kan ikke fåes længere), ellers med Water Gun og Hydro Pump
  • Golem  med Rock Throw og Stone Edge

Næst bedste valg

  • Raikou  med Thunder Shock og Wild Charge
  • Tyranitar  med Bite og Stone Edge
  • Zapdos  med Charged Beam og Thunder Bolt
  • Vaporeon  med Water Gun og Hydro Pump
  • Gyarados  med Dragon Tail og Hydro Pump

Ho-Oh har mulighed for at have Solar Beam, hvilket giver en god mængde skade på de fleste Pokémon. I sådan et tilfælde, vil det være fordelagtigt at Dodge alle Solar Beam, da dine Pokémon ellers ikke vil holde længe.


Ho-Oh er her frem til d. 12. December, så vi har lidt tid til at prøve at kæmpe mod den og fange den.

God jagt, trænere!