Niantic et I dag kommet med nyheden som de fleste har ventet på de sidste dage. Halloween 2017 eventet er nu offentliggjort, og endnu et godt event er på vej til os. 

Uhyggelige spawns

Som sidste år, vil vi støde på et større antal Gastly, Cubone og Drowzee. Denne gang vil ghost Pokémon helt frem til generation 3 dog også dukke op. Ja, i læste rigtigt. Generation 3 kommer nu. 

Under Halloween eventet vil det kun være ghost typerne fra generation 3, vi får fornøjelsen af at tilføje til vores Pokédex, men resten af generation 3 vil blive tilføjet spillet over den kommende tid. Nogle allerede i december, lover Niantic. 

Ekstra Candy

Vi får muligheden for hurtigere at samle candy, til vores nye skræmmende venner fra generation 3. Under eventet vil alle fangster give dobbelt candy. Det vil ligeledes give dobbelt candy at transfer Pokémon til professoren og at klække æg. Din buddy vil desuden samle candy dobbelt så hurtigt som normalt. (Tid til at gå med Chansey, Larvitar eller en anden fra 5km gruppen) 

Event Pikachu 

Rygterne har desuden lydt på endne en speciel udgave af Pikachu, denne gang iført en uhyggelig hekse hat. Også denne vil vi have mulighed for at fange under eventet. 

Hvis man er glad for uhyggelige hatte, vil man kunne påføre sin avatar en speciel hat, der ligner Mimikyu, en pokèmon vi først støder på om flere år i Pokémon GO. 

Specielle tilbud

Sidst men ikke mindst, vil det være muligt at købe specielle boxes i shoppen, der bl.a. vil indeholde Super Incubators og Raid Passes. 

Så er det tid til at samle Raid passes ind til den kommende tid igen! 

Generelt om Halloween eventet

Eventet løber fra i morgen, d. 20 oktober klokken 21.00 dansk tid (ca.) og frem til d. 2. November klokken 21.00 ca. (Rettet grundet vintertid) 

Glæd jer til at fange de nye ghost pokémon from generation 3, som bl.a. indeholder Sableye, Banette og Duskull. 


Update:  Det er desuden blevet bekræftet på bl.a. TheSilphRoad , at Sableye er at finde som Shiny udgave. Held og lykke, trænere!