I anledning af hvad Niantic kalder en legendarisk uge, og nok også for at holde trit med det legendariske år, som The Pokémon Company tidligere har meldt ud, er Groudon og Kyogre nu tilbage frem til d. 5. marts i Raids.

Ifølge Niantic skulle det starte i dag, men inden du kaster alt du har i hænderne, for at fange Kyogre og Groudon, så læs lige det næste sektion. For det er ikke uden betydning, hvor mange der fanges af hver.

Såfremt der fanges flere Rayquaza, end der bliver fanget Kyogre og Groudon(samlet set), vil der fra d. 5 Marts til d. 16. marts være større sandsyndlighed for at få Pokémon der kan lide blæsende vejr (f.eks. Bagon) i æg. Men bliver der fanget flere Kyogre og Groudon, end der bliver fanget Rayquaza, vil det være de Pokémon der foretrækker solrigt og regn, der dukker op i æg (Her fremhæves Lotad og Trapinch).

Selvom de kun fremhæver Generation 3 Pokémon, i forhold til resultatet af 'konkurrencen', melder de intet ud, om det kun er fra Hoenn regionen, at den forhøjede chance ligger.

Nu hvor de lægger op til, at der skal raides mere, sætter de samtidig nye tilbuds kasser til salg i shoppen, der indeholder Premium Raid Passes. Disse nye tilbud vil komme i shoppen fra i morgen.

 

Held og lykke, trænere!