Vil du vinde en tur til GO Fest? Måske du godt kan nøjes med 2. Præmien som er dit eget PokéStop i 3 måneder. Ny konkurrence, der sætter den seneste GO Snapshot feature i højlys, på vej. 

Fra d. 15. April, vil der være en officiel konkurrence, som kræver vores bedste af vores evner til at tage billeder af vores Pokémon. Konkurrencen er opdelt i tre reelle konkurrencer, med præmier i alle tre dele. 

Første del, Buddy Konkurrence.Fra d. 15. April til d. 24. April, kan du dele billeder af dig og din buddy, eller billeder af din buddy, som viser den særlige forbindelse mellem jer to. Om det er fra en tur i parken, eller en hyggelige stund derhjemme, er ligegyldigt. Så længe det viser dit gode forhold til din buddy Pokémon. 

I perioden kan du deltage, ved at dele 3 billeder på Twitter eller Instagram, med hashtagsne #GOsnapshot og #BuddyChallenge, for at være med i konkurrencen. 


Anden del, de naturlige levesteder


I perioden 29. April til 8. Maj, vil der være åbent for anden del af konkurrencen. Det at vinde, kræver at man forstår sig på Pokémon typen og den information der er at finde i Pokédex'et. Prøv at arbejde med at få placeret Pokémon i de omgivelser der giver mening, det kunne være en Caterpie i skoven, eller Magnemite i et industriområde. 

Som ved første del, kan man byde ind med tre billeder på Twitter eller Instagram. Denne gang med hashtagsne #GOsnapshot og #HabitatChallenge


Tredje del, vær kreativ


Sidste del finder sted fra d. 13. Maj til d. 22. Maj, og kræver at vi finder vores kreativitet frem. Vis hvor kreativ du kan være med GoSnapshot, og del dine billeder (Maks 3 igen) på twitter eller Instagram med hashtagsne #GOsnapshot og #GoCreateChallenge


Præmier  

For hver del af konkurrencen bliver der valgt en første, anden og tredje plads. Disse bliver valgt bedømt ud fra originalitet, kreativt og hvor 'visuel sjove' deres billeder er. 

Anden og tredje præmien: Et specielt PokéStop indeholdende deres billede, som bliver i spillet i tre måneder. 

Første præmien: samme som anden og tredje præmien, plus en tur til en af sommerens GO Fest events af eget ønske, så vi i Danmark er f.eks. ikke tvunget til at vælge det i Tyskland. Både rejse og billet er betalt af Niantic, men man må formode at lommepenge skal findes i egen lomme. 

Husk at der findes en første, anden og tredje plads i alle tre dele af konkurrencen. 

Har du brug for inspiration, eller føler du for at dele nogle af dine billeder med andre danske trænere? Tjek Pokébases AR Galleri , hvor du også selv kan dele billeder og stemme på dine favoritter!

 

Held og lykke, trænere!