Så er vi ved at være klar, trænere!
GO Battle League - PvP Ranking og Matchmaking kommer i denne uge, måske allerede i aften!

Når det kommer, i løbet af ugen, vil det starte med en såkaldt preseason .

Preseason

Preseason, eller pre-sæson på dansk, vil, som ordet afslører, foregå før selve sæsonen starter. Niantic vil i løbet af den kommende Preseason optimere ligastrukturen og, ved hjælp af vores feedback, optimere hele GO Battle League oplevelsen, så den fungerer bedst for alle parter (de skal tjene penge, vi skal synes det er sjovt)

Når Preseason slutter, og skifter over til den almindelige sæson, vil ranking "delvist nulstillet". Det er svært at sige præcis hvad dette betyder, vi ved dog med sikkerhed at man stadig optjener belønninger i preseason, ligeså. Liver ens kampe i f.eks. Great League talt med til medaljen til det.

Som vi ved fra tidligere udmeldinger, vil det skifte mellem de tre Leagues (Great, Ultra og Master), og altså dermed skifte mellem max CP for de deltagende Pokémon. I den nærtstående preseason, vil vi starte i Great League, og derefter rykke videre til Ultra League og Master League.

Hvornår kommer det?

De første datoer for disse ryk mellem Leagues ser således ud:

  • Start til d. 10. Februar - Great League 
  • 10 februar til 24. Februar - Ultra League
  • 24. Februar til 9. Marts - Master League. 

Det klare billede er altså 14 dages intervaller mellem skift af League. Går vi 14 dage tilbage fra d. 10. Februar har vi d. 27. Januar (dagen inden denne nyhed). Så første periode vil altså være en smule kortere, men samtidig må det jo betyde at det er lige oppe over. 

Niantic har blot meldt ud, at det kommer i denne uge. Men mens denne nyhed er blevet skrevet, er der dukket en menu knap op ved navn "Battle", som endda var kortvarigt tilgængelig inden den meldte fejl og nu er låst. 

Såfremt det ikke skyldes en kæmpe fejl, så må vi forvente at det kommer onsdag, aller senest torsdag, i denne uge. 

Find en modstander

For at deltage i kampe skal du bruge enten et Premium Battle Pass, ellers skal du bruge en opladt VS Seeker. 

Som du tidligere har kunne læse på Pokébase, vil et Premium Raid Pass ændre navn til Premium Battle Pass, og kunne bruges enten til et Raid eller til GO Battle League. 

Din VS Seeker giver også adgang til GO Battle League, men kræver opladning. Dine første kampe er "på huset", da din VS Seeker allerede er fuldt opladt, men derefter kræver den 5km gang, før den er klar til 5 kampe mere. 

Når den er klar til fem kampe mere, kan du oplade den en gang yderligere, altså, du kan f.eks. begynde at kæmpe og gå, og så oplade mens du går. 

Det er og kun en enkelt opladning mere du kan fylde på, inden den stopper med at oplade. Den kan oplade 3 gange om dagen, altså 15 km med resultatet af 15 kampe. 

Belønninger

Ganske som allerede indmeldt, så vil du kunne modtage diverse bundles af belønninger. Hvilke bundles du får, kan dog være bestemt af din Rank og din statistik, f.eks. Antal vundne kampe. 

Artiklen opdateres...