Så er det tid til at sætte de næste krydser i kalenderen trænere!

GO Fest og Safari Zone er blevet offentliggjort, og det samme er de kommende Community Day datoer!

GO Fest 2018

Igen i år vil GO Fest bliver afholdt i Chicago, dog vil Niantic denne gang byde op til en mindre vandretur gennem en park i Chicago i år.

GO Fest 2018 bliver i år afholdt i Lincoln Park d. 14. og 15. juli. Billetter til eventet vil blive sat til salg d. 11. Maj, og vil koste $20.

Pokémon Safari Zone 2018

Sidste år blev der afholdt Safari Zone events i flere europæiske byers storcentre - nærmere betegnet i nogle udvalgte Unibail Rodamco indkøbscentre rundt omkring i Europa, inklusiv på Fisketorvet i Danmark. I år vil Safari Zone desværre ikke afholdes i Danmark, da Niantic gør det til et enkelt event i en stor park i Dortmund (Tyskland).

Safari Zone bliver afholdt d. 30 Juni og 1. Juli i Westfalenpark i Dortmund, og vil ikke kræve en billet - Det er et åbent event for alle spillere, så måske det er værd at planlægge lidt sommerferie i det vestlige Tyskland i år.

Mere information vil med sikkerhed følge, både om Safari Zone og om GO Fest.

Juni og Juli Community Days

Allerede nu kender vi datoerne for Juni og Julis Community Days (Fællesskabsdage).

Vi ved jo i forvejen at vi her d. 19. maj skal afholde Fællesskabsdag i selskab med Charmander, men nu ved vi også at vi skal sætte lørdag d. 16. juni og søndag d. 8. juli af, til at spille Pokémon. Hvilke Pokémon det vil omhandle, ved vi ikke endnu, ligesom det heller ikke er meldt ud, hvilke specille belønninger der er at hente. Mange spekulere på at den ene vil blive Squirtle, men intet vides på nuværende tidspunkt.

Du kan selvølgelig læse mere på Pokébase, når der kommer mere information ud.