I morgen, lørdag d. 14. juli, er første dag af GO Fest 2018.
Udover at det vil give nogle trænere der er rejst til Chicago en fed oplevelse, vil det give os alle en udfordring, og dertil belønning.

Udfordringen

Som vi så det ved Safari Zone i Dortmund, skal vi verden over klare en udfordring, der vil give os en belønning.
Ligesom til Safari Zone, er vi inddelt i 4 områder, der hver har en udfordring:

  • Selve Eventet: GO Fest, 100.000 Field Research Opgaver
  • Asia-Pacific: Asien og Oceanien, 5.000.000 Field Research Opgaver
  • Europa, Mellemøsten og Afrika: 5.000.000 Field Research Opgaver
  • Syd-, og Nordamerika: 5.000.000 Field Research Opgaver.

Så altså samme udfordring som til Safari Zone, men denne gang vil det belønne sig i en Zapdos Dag, i stedet for en Articuno dag.

Som vi så det til Articuno dag, vil Zapdos også være mulig at få som Shiny. Desuden vil det fungere på samme måde som Articuno Dag, hvor du kan få op til 5 Gratis Raid Passes. Desuden vil der være raids i de tre timer eventet varer (11-14 dansk tid). En fanget Zapdos fra denne dag, vil have Thundershock som Fast move.

Mon ikke at næste, og sidste, sommer event (Safari Zone i Japan) vil give Moltres, og vi på den måde har talt fra 1 (Artic uno ) til 3 (Mol tres ). Spørgsmålet ligger så i, om vi tæller op til noget specifikt?

GO Fest åbner for mere

Som vi så det ved Safari Zone i Dortmund, vil der, udover udfordringen, være andre ting der starter op ved disse events. Ved Safari Zone var det Shiny Roselia, og her ved GO Fest, er der lidt mere i vente.

Alolan Geodude og Alolan Diglett kommer til Pokémon GO, startende fra denne weekend! Det tegner sig til, at de vil, ligesom Rattata og Exeggutor, dukke op som Spawns i det fri.
Udover nye Alola forms, kan vi se frem til flere spawns af Trapinch og Feebas, og også Minun og Plusle vil dukke oftere op. Minun og Plusle vil desuden give ekstra Stardust, og er man heldig, kan man støde på dem i Shiny varianter.


Det bliver spændende at se, om andre overraskelser venter os!
Held og lykke, trænere!