På lørdag, den 22. juli, er der Pokémon GO fest i Chicago, Illinois. Der er kun plads til ca 12.000 trænere, men resten af verden kan også være med.

Her vil jeg kort beskrive hvordan det hele kommer til at forløbe sig.

Første udfordring

Der er i alt tre faser af udfordringer, og den første er ligeledes delt ind i tre tidspunkter.
  • 18:00 til 18:30
  • 20:00 til 20:30 (Bemærk: Niantic har nu opdateret dette tidsinterval. Oprindeligt var det 19:00 til 19:30)
  • 22:00 til 22:30
I hver af disse tidsintervaller, er det vores opgave at fange så mange Pokémon som muligt. Der skal hverken tænkes i typer eller specielle pokèmon, det handler blot om at få fanget så højt et antal pokèmon som overhovedet muligt. Alt afhængig af hvor mange pokèmon der fanges på verdensplan, er der tre gevinster.
  • Bronze: udvid gevinstens varighed med 24 timer
  • Sølv: udvid gevinstens varighed med 48 timer
  • Guld: Åbne for ‘Mystery Challenge’ (Mystisk udfordring) I Grant Park, Chicago
Den gevinst som der her er tale om, bestemmes derimod udelukkende af folk i Grant Park, Chicago. Her er det de ca. 12.000 trænere der har billet, som bestemmer hvilken bonus vi, som i hele verden, får. Dette bestemmes af hvilken type pokèmon der fanges mest af. Jeg vil ikke gennemgå hvad de forskellige typer giver af bonusser. Jeg vil blot sige at vi alle håber på at de holder sig til græs pokèmon.

Det skal lige pointeres en gang for alle: Det er kun folk til GO fest i Grant Park, som skal gå op i hvilke typer pokèmon de fanger. Resten af verden skal blot fange så mange som muligt af alle typer.

Fase 2, Mystery Challenge

Såfremt det lykkes trænere rundt om i verden at nå guldmedaljen i første udfordring, vil folk i Grant Park få mulighed for at skulle klare Mystery Challenge. Niantic har på nuværende tidspunkt ikke fortalt noget om hvad det er, så alt er blot spekulationer.

Denne Mystery Challenge løber dansk tid fra 01:00 til 02:00 natten til søndag, den 23. July.

Såfremt folk i Grant Park klarer denne udfordring, låses der op for fase 3.

Update: Niantic har netop offentliggjort at der vil være tale om Legendary Raids til GO fest. Såfremt trænerne til GO fest klarer dette, vil der låses op for Legendary Raids til alle os der ikke skal til GO fest.

Fase 3, resten af verden er med igen

Det eneste vi ved I øjeblikket er, at der vil blive åbnet for en stor global fortjeneste (major global reward), og den vil løbe 23.july til 24.july.

Dette kræver at folk i Grant Park klarer Mystery Challenge.

Update: Niantic har netop offentliggjort at, såfremt dem til GO fest klarer deres Legendary Raid, vil der åbnes for Legendary Raids rundt i verden.

Jeg glæder mig meget til at se hvad der kommer til at ske på lørdag, og lad os så fange så meget som muligt, så vi kan få de hemmelige udfordringer oplåst.