Den første reelle sæson af GO Battle League er så småt gået på hæld, og dermed banes vejen for sæson 2.

Oprindeligt skulle det skifte d. 1. Maj klokken 22.00, men et teknisk problem har udskudt sæsonafslutningen, der derfor først slutter i aften klokken 22.00

Er du en af dem som har kæmpet med i toppen, og er du nået Rank 7 eller højere, vil du ved sæsonafslutning få en Elite Charge TM. Et nyt item, som kun er givet ud ved én lejlighed; det netop overståede Abra Fællesskabsdags Special Research (som man skulle købe billet til). 

Sæson 2 starter dermed i aften, som Sæson 1 slutter, og med Sæson 2 kommer lidt ændringer til GO Battle League. Ændringer der bl.a. Byder på Premier Cup, et nyt lag at kæmpe GBL i, som vil være sideløbende med Master League. Ligesom Master League vil der ingen CP grænse være, men man er dog begrænset lidt, da man i Premier Cup ikke må bruge Legendariske og Mytiske Pokémon. Så Premier Cup er altså ment til dem, som ikke finder Master League særlig sjov grundet den store mængde af bl.a. Dialga og andre Legendariske kæmpere.

Udover det, vil der være ændringer i hvornår man bliver tildelt at kunne fange en Pokémon, hvor det nu er ved 2. sejr (ved Premier ruten) og ved 4. sejr ved Free ruten. Fremover vil det allerede være ved henholdsvis 1. sejr og 3. sejr. Hvilke Pokémon man møder er også ændret en smule:

  • Stunfisk kommer ved Rank 4
  • Rufflet kommer først ved Rank 8 (Rank 7 nu)
  • Scraggy kommer så sent som Rank 9 fremover (Rank 7 nu)

Udover det, vil der være en ny Avatar Pose (Hvordan din figur står inden kamp) at vinde ved Rank 10.

Skulle man ende i Rank 7 eller højere, når Sæson 2 slutter, vil man denne gang vinde en Elite Fast TM , i stedet for en Elite Charge TM.

Sidst, men ikke mindst, vil der for Sæson 2 være højere krav for antal sejre for Rank 4, 5, 6 og 7.

Held og lykke med den kommende sæson af GO Battle League.