Mens vi alle har siddet og ventet på generation 3, kom Niantic med en nyhed der var forventet, og en som kom bag på de fleste..

Generation 3 kommer

Eller faktisk noget af Generation 3 kommer.

50 Pokémon der stammer fra Hoenn regionen kommer inden ugen er omme til Pokémon GO.

I forhold til deres udtalelser tidligere, passer det godt med at der "gradvist" ville komme generation 3 Pokémon fra december af.

Hvorfor ikke alle?

Det kan der være flere grunde til. Enten mangler de at implementere flere moves, det kan også være de vil holde interessen kørende længere. Alternativt afventer de andre features, før de kan udgive flere Pokémon i spillet (F.eks. en ændring af battle systemet)

Den præcise grund kender vi ikke, ligesom vi ikke ved (på nuværende tidspunkt), præcis hvilke Pokémon der kommer i denne uge. Vi ved at Treecko, Torchic og Mudkip kommer, eftersom de nævnes specifikt. Andet ved vi ikke lige pt.

Vejr implementeres i Pokémon GO

Noget mere overraskende, er at Niantic også har offentliggjort at der nu vil komme vejr i Pokémon GO.

Som vi kender det fra dag / nat cyklussen, som er afhængig af hvor vi spiller (når det bliver mørkt i Danmark, bliver det mørkt i spillet), vil der nu også komme vejr i Pokémon GO. Udfra hvad de skriver, virker det til at være udfra det vejr vi selv spiller i. Så hvis det regner når du er ude at spille, vil det også regne i spillet.

Dette lyder måske ikke som nogen stor ændring, men vejret vil nu også have indflydelse på bl.a. spawns.

Som de skriver, så vil chancerne for at støde på Mudkip (Vand Pokémon) være større, når det regner udenfor. Yderligere vil regn f.eks. også betyde at Water attacks (Vand angreb) vil give højere skade. Det de præcist skriver, er et eksempel med Charizard med Fire Spin, der vil give mere skade når det er solrigt.

Yderligere kan det nævnes, at såfremt man fanger en Pokémon der har større spawn rate grundet vejret, vil det give bonus stardust på 25. 

Følgende Pokémon typer er forbundet med følgende vejrforhold:

  • Sol: Grass, Ground, Fire
  • Regn: Water, Electric, Bug
  • Tåge: Dark, Ghost
  • Sne: Ice, Steel
  • Vind: Dragon, Flying, Psychic 

Artiklen fortsætter under billedet


Disse typer vil altså mødes oftere under de nævnte vejrforhold og de vil give yderligere stardust. 

 

Hvornår disse ting kommer vides ikke, men de skriver "Senere denne uge".
Vejret vil højst sandsynligt kræve en opdatering af app'en, så om det kun er Generation 3 Pokémon der kommer senere denne uge, må tiden vise.

Link til Pokémon GOs officielle YouTube video


 

God jagt, trænere!