My Little Ponyta er ankommet til Pokémon GO. Eller rettere; Galarian Ponyta er ankommet.
Den fine enhjørningeudgave af den velkendte ildhest fra Kanto, er ankommet til Pokémon GO. Den kan lige pt findes i Raids rundt omkring.

Udover Galarian Ponyta, som selvfølgelig kan udvikles til Galarian Rapidash, vil vi også kunne støde på Galarian Farfetchd igen, som ellers kun har været at finde i 7km æg den sidste tid.
Galarian Farfetchd fået sin udvikling tilføjet til spillet. Det er dog en ny måde at udvikle på, da der er en opgave med, som skal klares, før Galarian Farfetchd udvikles. I dette tilfælde vil det være et krav at ramme 10 Excellent kast, før den kan udvikles. Inden du sætter sigtekornet for godt på, så husk at man skal sætte den Galarian Farfetchd ønsker at udvikle som sin Buddy, før den tæller. Du finder hvor langt du er nået mod de 10 kast under Evolve (Udvikl) knappen på din Galarian Farfetchd Buddy.

Dette varer kun i dag, da Ponyta forlader Raids og Galarian Farfetchd hopper tilbage i 7km æg natten til lørdag klokken 03. Galarian Ponyta vil ligeledes kunne findes i 7km æg efterfølgende.