Så er april næsten over os, og her er oversigten over den kommende måned

Giovannis kamp

Giovanni skifter Skygge Articuno ud med Skygge Zapdos.

Har du allerede kæmpet ham ned for at fange Articuno ?
Intet problem, du kan nemlig få en Super Rocket Radar (Den man skal have for at finde Giovanni) igennem en Tidsbegrænset Research i starten af April. Så sørg for at holde øje med spillet under de første uger, hvis du vil have endnu en Skygge Legendarisk.

Aprils Research Breakthrough

Har du fået fanget en Gible eller to? Ellers så skynd dig! 
Når det i Danmark bliver d. 1. april og uret rammer 22.00, vil det nemlig ikke længere være muligt at få Gible fra kassen, men det vil i stedet være Frillish som dukker op måneden ud.

Det er som altid tidspunktet man trykker Claim Breakthrough der gælder, så man kan ikke bare lade være med at fange en Gible ved at løbe fra den, for at den ændrer sig til en Frillish.

Raids

Som traditionen foreskriver, vil der hver onsdag være en Legendarisk Raid time fra 18 til 19, med den Pokémon der er i Tier 5 Raids.

Vi kan potentielt se med spænding frem mod maj måned, hvor Niantic lyder til at vi venter en spændende Pokémon i raids.

Spotlight Timer

  • Tirsdag d. 6. April 18 - 19: Buneary vil være i rampelyset med dobbelt Candy for alle Pokémon der transfers
  • Tirsdag d. 13. April 18 - 19: Mankey vil være i rampelyset, og desuden vil der være dobbelt XP for at udvikle Pokémon
  • Tirsdag d. 20. April 18 - 19: Kanto Grimer vil være i rampelyset, og desuden vil der være dobbelt stardust at tjene for fangede Pokémon!
  • Tirsdag d. 27. April 18 - 19: Finneon vil være i rampelyset, og der vil desuden være dobbelt XP for fangede Pokémon.

Fællesskabsdagen i april

Som du kan læse mere om her , vil vi se Snivy til aprils Fællesskabsdag

Kommende Events

I den kommende tid kan vi se frem til følgende events:

  • Team GO Rocket Tidsbegrænset Research: Fra tirsdag d. 1. April klokken 12 og frem til d. 8. april klokken 23.59, vil vi kunne klare en tidsbegrænset Research, som bl.a. vil belønne os med en Super Rocket Radar.
  • Spring Foråret imøde (Spring into Spring): Fra d. 4 april frem til d. 8. april vil der være et event med Forårstema. Chansey, Blissey og Happiny vil have blomsterkroner på, og så kan vi se frem til andre forårsoverraskelser!
  • Rivalernes Uge (Rival's Week): Fra d. 13. april til d. 18. april vil Pokémon som er rivaler være en del af et event, inklusiv nogle som vil få deres Pokémon GO debut!
  • Bæredygtig Uge (Sustainability Week): Fra d. 20. April til d. 25. April, vil der være et event med fokus på Bæredygtighed. Pokémon som Grimer, Trubbish m.fl. vil være en del af eventet.
  • Venskabsdag (Friendship Day): D. 24. april vil der være et enkeltdags event, som vil fejre venskaber.
  • I slutningen af April vil der være et "Snappy Event". Mere info om dette og de andre events vi har i vente, vil følge på siden så snart det er tilgængeligt (Eller så snart jeg har mulighed for at skrive om det :) )

En ugentlig Gratis Kasse

Hver mandag i April vil vi igen kunne få en gratis kasse i shoppen, som indeholder bl.a. et Remote Raid Pass

Godt forår og god jagt, trænere!