I går blev første bølge af Deoxys' EX Raid, og til stor glæde også første gang hvor man kan invitere en ven med.
Udover at det er første gang at der inviteres til Deoxys Raid, er det også første gang, at en EX Raid invitation sendes ud til Raids på Gyms, som har et igangværende Raid mens invitationen blev sendt afsted. Normalt har disse Gyms, der har været optaget, ikke kunne sende invitationer ud, og foruden en enkelt bølge hvor Niantic kørte en ekstra bølge dagen efter, har disse Gyms skulle vente til næste bølge, før de eventuelt kunne sende invitationer ud igen.

Denne gang havde Niantic dog sørger for, at Gyms der havde et igangværende Raid, også kunne sende invitationer ud til EX Raids. Desværre har der været nogle fejl i datastrukturen, der har forårsaget fejl på disse EX Raid invitationer. De invationer er nemlig blevet dateret til at foregå allerede i går aftes, selvom det måske kun var et Magikarp raid eller et Magneton raid der var i går aftes.
Mange trænere er derfor mødt op, og blevet skuffet over at det ikke har været det planlagte EX Raid, som der ellers har stået i invitationen, som er foregået, men derimod et almindeligt raid.

Disse fejlplanlagte EX Raids, meldte Niantic ud i går, at de ville blive automatisk ændret til at vise den rette dato efterfølgende.

Desværre har et vist sig, at istedet for at rette datoen, er disse invitationer blevet aflyst.

Hvad Niantic kan gøre ved dette vides endnu ikke, men de lover i tweetet ovenfor at kigge på problemet og opdatere os når de ved mere. Det ser heldigvis ud til, at det er begrænset med tilfælde i Danmark, da vores Raids var ved at være slut, da de sendte invitationer ud. Hold øje med siden her, eller på Pokébases Facebook side , for nyeste info.