Så er det nu, trænere! Dem vi alle har ventet på, kommer i dag. 

Uden at melde et specifikt tidspunkt ud, meldte Niantic ud i går aftes, at Pokémon med typerne Dragon og Flying, kommer i dag. 

Dette betyder at vi bl.a. vil kunne få fingrene i de længe ventede Salamence og Metagross. 

Udover at sende disse nye Pokémon i luften, kommer Rayquaza som ny Tier 5 Raid boss. (Husk på at Kyogre kun er her frem til og med d. 14. februar). Rayquaza bliver dog ikke den eneste nye Pokémon i Raids. Fra i aften (hvilket nok vil betyde i morgen i Danmark - pga. Raids ikke er i gang så sent) vil der komme nye Pokémon i Raids. Hvilke vides ikke endnu, men det vil vi blive klogere på i aften og selv få muligheden for at prøve de nye i kamp fra i morgen.

Frem til d. 13. februar vil Pokémon fra Hoenn regionen overtage verden omkring os, og alle Pokémon du støder på i det fri, vil være fra Hoenn regionen. Kun regionsspecifikke Pokémon fra tidligere generationer er undtaget, og vil derfor stadig spawne.

I shoppen vil der være tilbudskasser der inkluderer Raid Passes, Incubators og Star Pieces. Disse vil være tilgængelige frem til d. 23. februar. Ligeledes vil Lures vare i 6 timer frem til d. 23. februar.

Bemærk : Med disse Pokémon, vil nests nok ændre sig i løbet af i aften. Så har du en nest i nærheden, som du gerne vil fange lidt mere i, så er i dag sidste chance, inden næste migration.

 

God jagt, trænere!