Om en uge er det Fællesskabsdag / Community Day / Dratini Day, og nu ved vi endelig hvad det specielle move til Dratini-familien bliver. 

Sidste Fællesskabsdag fik Pikachu jo som bekendt Surf, men desværre holdt dette ikke ved når man udviklede til Raichu, hvilket efterlod en masse relativt ubrugelige Pikachu, som de færreste nok vil bruge til at angribe et Gym. 

Denne gang bliver det anderledes 

I stedet for at Dratini får et move, som vi aldrig vil få gjort brug af, bliver det denne gang sådan, at de Dragonites der bliver udviklet til, under Community Day ( se event detaljer her ), vil alle få Draco Meteor. 

Vær opmærksom på at en allerede udviklet Dragonite ikke får Draco Meteor ved brug af TMs. 

Det betyder at, såfremt du ønsker en Dragonite med Draco Meteor selvfølgelig, vil det være en god idé at gemme det Dratini Candy du har nu, for at have til så mange udviklinger du har lyst til, og kan. 

Draco Meteor - move analyse

Vil det overhovedet være godt at få Draco Meteor som Charge Move på sine Dragonites? 

Ja, og nej. Outrage er stadig bedre som move, og med 2 charge bars giver det træneren flere muligheder. Draco Meteor er et 1 charge bar move, og vil ikke være at foretrække over Outrage. 

Man kan aldrig udelukke at et move ændres i fremtiden, og Draco Meteor kan muligvis blive bedre end Outrage fremadrettet. Derfor anbefaler vi at lave en enkelt, måske to (afhængig af din candy økonomi), blot for at have det moveset. 

Det er i hvert fald planen her på redaktionen. 

 

Held og lykke, trænere