Deoxys' værdier er blevet opdateret I Game Master filen, og vi kan nu næsten være sikre på, at Deoxys, ligesom MewTwo havde I EX Raids, vil have en Base Catch Rate (Basis Fangst Rate) på 6%.

For MewTwo betød det, at med Excellent Curveball og Golden Razz Berry, havde man en meget høj chance for fangst ved hver bold (lige under 50%). Det resulterede i, at de fleste folk brugte Pinap bær, hvilket normalt var nok. Det samme scenarie kan altså udspille sig igen, med Deoxys. 

Angreb og CP

Udover det, så ved vi også nu, at den normale form vil have en max CP på 2.749 for en 100% IV, level 40 Deoxys Normal Form. 

Som Moveset kan vi se frem til Zen Headbutt og Charge Beam som Fast Moves, og Psycho Boost, Thunderbolt og Hyper Beam. Hvis Psycho Boost ikke bliver gjort bedre, vil Deoxys være meget svagere som Psychic Type angriber, end MewTwo med Psychic. 

Hvad er Game Master filen?

Game Master filen er en fil der hentes hver gang dit spil starter på din telefon. Den fil sørger for, at Niantic kan ændre Pokèmon og moveset, uden at skulle sende en ny version af app'en ud hver gang. 

Ændringer til denne fil er som regel et tegn på, at de nye værdier snart skal bruges, hvilket jer indikerer at EX Raids 2.0 er ved at være klar til invitationer.