Mange trænere verden over har meldt ind på Twitter og Reddit, at de skulle have modtaget en notifikation fra Pokèmon GO, som fortæller at Deoxys kommer til EX Raids.

Udover billeder som disse, er der også optaget videoer med skærmoptagelser hvilket er noget sværere at lave falske. 

Deoxys vil, såfremt dette er sandt, erstatte MewTwo efter sit regime over EX Raids i mere end et år. Men med MewTwos planlagte tilføjelse til almindelige Tier 5 Raids, vil en ny EX Raid Boss give perfekt mening. 

Deoxys er en Psychic Type Pokémon ligesom MewTwo, og lidt specielt for Deoxys kommer den i 4 forme. Normal, Attack, Defense og Speed med hver af disse havende forskellige stats, hvor Attack Deoxys har meget Attack, har Defense Deoxys meget defense osv. 

Det vides endnu ikke hvordan dette vil blive fordelt i -Pokèmon GO, om man altid kæmper med Normal Deoxys og de forskellige forme deles tilfældigt ud (som Shiny belønnes tilfældigt efter raid), eller måske vil der være deciderede Attack Deoxys EX Raids, Speed Deoxys EX Raids osv. 

Uagtet vil det i hvert fald være en smule lettere for folk, at få fingrene i Deoxys end det var tilfældet med MewTwo, da sidste nyeste version tilføjede muligheden for at dele EX Raids med 1 ven. Dette betyder at skulle du modtage en invitation til et EX Raid, vil du kunne invitere én ven med dig. 

Skulle det være ægte notifikationer, vil vi unægteligt høre mere om dette fra Niantic selv indenfor kort tid.