Så er der nyt om dag to, trænere! For at give indtryk af "historie delen" som Niantic har lavet, skriver de oversat til dansk følgende:

Trænere

Vi har fået utallige rapporter om Ultra Ormehuller der dukker op på himlen rundt om i verden! 

Vi har formået at bekræfte at disse Ormehuller har en forbindelse til Ultra Space (Ultra Rummet?) - en verden anderledes fra vores, hvor mystiske ultra bæster (Ultra Beast) dukker op. 

Trænere adviseres om ikke at komme tæt på disse Ultra Ormehuller eller at kaste bær mod dem. Overraskende nok er det bekræftet at Ultra Beasts kommer til denne verden! 

Team GO Rocket og en nysgerrig person fra GO Ultra Recon holdet, er også blevet set nær en af disse Ultra Ormehuller. Hold øje med følgende under GO Fest. 

Nihilego dukker op

Nihilego, parasit Pokémon'en, får sin Pokémon GO debut i fem stjernede raids søndag d. 5. Juni, 2022, fra 10.00 til 18.00 lokal tid. Nihilego er en Rock og Poison Type Pokémon. En livsform fra en anden verden, som er blevet kaldt et Ultra Beast (ultra bæst) og er ment at producere en stærk neurotoksin. Prøv at brig Ground Type Pokémon du fanger under Pokémon GO Fest, for at få en fordel i kamp! 

Special Research 

Undersøg de mystiske Ultra Ormehuller og Ultra Beasts med GO Ultra Recon Squad! Alle trænere kan fordæggøre Special Research opgaver for at lære mere om de Ultra Ormehuller som der viser sig rundt om i verden. 

Billet eksklusiv Special Research 

Optjen belønninger og brug tid sammen med et medlem af GO Ultra Recon Squad!

Global udfordringer

Globale udfordringer vil være tilgængelige for alle trænere søndag d. 5. Juni, 2022, fra 10.00 til 18.00 lokal tid. Samarbejd med andre trænere verden over, for at vinde over Pokémon i Raids og optjene dobbelt XP i Raids, dobbelt candy fra fem stjerne raids og dobbelt stardust fra raids!

Hvor er Professor Willow...?

I al denne tumult, virker det til at Professor Willow er forsvundet. Har nogen set ham?