De sidste dage har folk verden over fjernet skrald fra naturen, i fremtidens tegn. Niantic prøvede at opfordre til dette, ved at give os mulighed for at låse op for belønninger, bestemt udfra hvor mange der deltog. 

Desværre har flere ting formentlig betydet at folk ikke har deltaget som planlagt, og derfor var der samlet kun 1.873 der deltog hele verden over. 

Hvad gik galt?

Der er formentlig to store grunde til at deltagelsen var så lav. 

  1. Covid19. Der er en global pandemi i gang, og derfor er mange enten begrænset ved lov, eller ved lyst, til at bevæge sig udenfor. 
  2. Niantic. De har været ekstremt dårlige til at fortælle folk, hvordan man skulle gøre. Hvis man følger med her på siden , havde man ingen idé om, at man kunne være med, simpelthen fordi det var blevet misforstået i oversættelsen. Det samme kan man læse fra virkelig mange andre på nettet; folk vidste simpelthen ikke hvordan de skulle deltage. 

Udover det, vil det formentlig også have haft en indvirkning, at det kun var hverdage man kunne deltage. 

Nu får vi flere raids.

Selvom vi langt fra nåede målet, har Niantic skrevet (uden at forholde sig til at vi ikke nåede målet) på Twitter, at første belønningslag åbnes i både Ingress og Pokémon GO. Derfor vil vi i morgen, søndag, have flere Tier 5 Raids omkring os fra 10.00 til 20.00.

Der vil altså ikke deles gratis raid pass ud, eller gives dobbelt XP for fangede Pokèmon. Niantic åbner dog (selvfølgelig) for flere raids. 

God jagt!