Selvom de i deres egen artikel bruger overskriften "AR+ er nu tilgængeligt i Pokémon GO", så er det lidt misvisende.

AR+, som bliver en smule beskrevet her, er en ny måde at fange Pokémon på i Pokémon GO.

Bemærk venligst, at det foreløbigt kun er iPhone 6s og nyere iPhones med iOs 11, der kan bruge denne feature.

Ved at gøre brug af Apples ARKit, placerer Pokémon GO nu Pokémon på et fast punkt på din vej. Altså ikke som vi kender AR funktionen i dag, hvor de står nogenlunde fast, men flytter sig med dig, hvis du går.
Med dette, vil du kunne gå rundt om en Pidgey eller gå tættere og længere væk fra den.

Opmærksomhed

Pokémon vil stikke af, hvis de bemærker at en træner kommer for tæt på dem. Man skal derfor være varsom, og snige sig tæt på dem, for at fange dem. Sniger man sig tæt nok på, vil man kunne opnå "Expert Handler bonus", som virker til at være en bonus til Experience og Stardust.

Du vil kunne se, på en Opmærksomheds indikator, om den Pokémon synes du er for tæt på den. Når den indikator er fyldt, vil den stikke af. Man kan være heldig, at den vil dukke frem igen, hvis man klikker på "højt græs" i nærheden, og du dermed får endnu en chance for at fange den.

Expert handler bonus

Hvis du formår at fange en Pokémon, som du har sneget dig tæt nok på, får du "Expert handler bonus". Dette giver en større chance for at få "Great" og "Excellent" kast bonuser, såvel som en ny "Expert handler bonus", som giver dig mere Experience og Stardust.

 

Har du iOs 11 (Og en iPhone 6s eller nyere), og den nye version, er du klar til at bruge AR+. Niantic har ikke sagt hvornår dette kommer, andet end "Snart". Udfra titlen på deres nyhed, må man dog forvente at det er lige på trapperne, eftersom de selv skriver at det er her nu.

Det vides desværre ikke på nuværende tidspunkt hvornår denne feature kommer til Android. I en artikel på The Verge , findes følgende udsnit:

Når han bliver spurgt omkring support af ARCore, Google's konkurrende AR udviklings platform, tilføjer Hanke "Jeg vil lade det være spekulation til en fremtidig dato"

Hanke (John Hanke) er Niantics CEO.

 

Oplever du nogle sjove episoder med denne nye feature, er du velkommen til at dele din historie her på Pokébase .

 

Held og lykke, trænere!