I går aftes klokken 22.00 fik vi 21 nye venner. Her er hvad vi ved indtil videre. 

Shiny Snorunt 

Snorunt kan fanges som Shiny. Indtil videre er ingen andre rapporteret som Shiny udgaver. Hold os endelig opdateret, trænere! 

Wailmer - vores store ven

Wailmer er underudviklingen af Wailord og kræver 400 Candy for at udvikle. Tilgengæld er den at finde som Tier 1 Raids, med en CP på 3.369. En udfordring alle trænere burde kunne klare. 

Ekstra dust

Udover at kunne få ekstra dust via det nye vejrsystem, og nu via den nye Star Piece item, som giver 50% ekstra stardust i 30 minutter, er det med at fange så mange Pikachu og Delibird som muligt. Her under eventet giver de 250 dust for en fangst. Så det er bare ud at lede! 

Pikachu, nyt fast move

Nu vi er ved Pikachu, har den kære Pokémon som er hele Pokémons ansigt udadtil fået et nyt Fast move, som virker til at være eneste mulige. Present (som er Delibirds signaturmove) er nu på de Pikachu du fanger under eventet. Bruger du Fast TM på dine gamle Pikachu, vil de også få Present som Fast move. 

Det er vores bud, at Present kun vil være at finde som Fast Move under eventet, og Pikachu vil få sine gamle moves tilbage efterfølgende. Det er dog ren spekulation. 

Æg med de nye

Indtil videre ved vi, at Wailmer, Luvdisc, Barboach, Spheal og Pichu (med julehat) er at finde i 2km æg. 

I 5km kan du få Lotad og Corphish, mens du I 10km kan få Feebas. Oplever du andre Pokémon eller et andet mønster, så meld gerne ind! 

Lure moduler varer 6 timer 

Selvom det ikke handler om de nye Pokémon, kan vi berette at Lure Moduler varer 6 timer fra i går aftes (d. 21/12) klokken 22.00 frem til d. 4/1-18 når eventet slutter. Det blev bekræftet i nat på Twitter af Niantic, efter flere trænere verden over meldte ind, at deres Lures ikke stoppede som forventet.

Nye regionale

Indtil videre lyder det til at Relicanth er låst til New Zealand. Skulle der komme nye oplysninger, vil denne del selvfølgelig blive opdateret. Ligeledes vil denne del opdateres, skulle der rapporteres om andre regionale Pokémon fra denne omgang nye Pokémon.

 

Vi vil holde denne artikel opdateret, som mere viden kommer ind! 

 

Held og lykke, trænere!