Kyogre er kommet til Pokémon GO, og som den ukronede konge af havene, er det klart en legendarisk Pokémon man vil have fingrene i.

Kyogre er her frem til d. 14. Februar klokken 22.00 , hvor Raids er slut i Danmark.

Sæt det bedste hold

Kyogre er en ren Water type Pokémon, og har derfor svagheder overfor Grass type Pokémon og Electric type Pokémon. Desværre har Kyogre ingen dobbel svagheder, så det er med at finde de bedste Grass og Electric type Pokémon frem.

Raikou; Raikou er den bedste du kan stille med, da den er en stærk Electric type og kan holde længere end de andre gode angribere mod Kyogre. Bedste moveset er her Thunder Shock og Wild Charge .

Sceptile; Sceptile er måske ikke en Pokémon vi alle har fået fat i endnu, men har du en som har Leaf Blade som Charge Move, er det nu den skal i spil. Sceptile er en Grass Pokémon, der giver meget skade. Desværre holder den ikke så længe i kampen mod Kyogre, så du skal dodge.

Hvis Kyogre har Hydro Pump:

Venusaur / Exeggutor; De to stærke Grass Pokémon fra generation 1 skal på banen nu, såfremt du har nogle med Solar Beam . Solar Beam er et yderst stærkt Grass Charge Move, som vil give god skade mod Kyogre.

Dragonite; Den stærke drage fra Generation 1 skal igen vise sit værd, og har du en god Dragonite med Dragon Tail eller Dragon Breath som Fast move, og alt andet end Hyper Beam som Charge Move, så kan du tage den med i arenaen.

Hvis Kyogre har Blizzard:

Groudon; Kyogres ærkerival er så heldig at have adgang til Solar Beam som Charge Move. Har du en god Groudon med Solar Beam, så lad den komme med i kamp mod dens livslange fjende.

Ho-Oh; Regnbue-fuglen kommer igen til sin magt, når Kyogre (Med Blizzard) skal nedkæmpes. Har du en god Ho-Oh med Extrasensory og Solar Beam , så er det en god idé at bringe den i kamp nu.

Hvis Kyogre har Thunder:

Groudon;  Kyogres ærkerival er så heldig at have adgang til  Solar Beam  som Charge Move. Har du en god Groudon med Solar Beam, så lad den komme med i kamp mod dens livslange fjende.

Venusaur / Exeggutor;  De to stærke  Grass  Pokémon fra generation 1 skal på banen nu, såfremt du har nogle med  Solar Beam . Solar Beam er et yderst stærkt  Grass  Charge Move, som vil give god skade mod Kyogre.

Max CP og andet god info

Det anbefales at være mellem 5 og 7 trænere i relativ høj level (Det kommer mere an på hvilke Pokémon man har, end ens level) mod Kyogre, for at opnå et godt resultat i forhold til at kunne vinde kampen og få en god mængde Damage bolde.

Skulle i kæmpe den ned, så er 2.328 CP  det magiske tal for en 100% IV når det ikke regner. I regnvejr er vi helt oppe på 2.910 CP for en 100% IV.

 

Har du en spændende historie at fortælle om et Kyogre Raid du har været med til, så hop forbi Historier siden, og del din fortælling.

 

Held og lykke, trænere!