Når maj måneds Fællesskabsdag, med Seedot i fokus, afsluttes, er det tid til at kigge frem mod de næste Fællesskabsdage. Og det gør vi denne gang ved at stemme om hvilke Pokémon der skal have en plads i Juni og Juli.

Ingen Pseudolegendariske

Mange har udtrykt deres irritation over de muligheder der er, og det er tydeligt at Niantic er begyndt at blive bekymret for at løbe tør for spændende Pokémon at bringe til Fællesskabsdage. 
Men kigger man på de fire kandidater med PvP (Trainer Battles) øjne, er nogle af dem måske ikke helt dumme. Det er selvfølgelig hverken Gible, Axew, Deino eller de andre super sjældne, som vi stadig mangler, men fremtidens Fællesskabsdage vil nok nærmere være en til to gange årligt med den slags Pokémon, i stedet for hver anden måned.

Primært for PvP 

Pvpoke.com er en hjemmeside der fokuserer primært på pvp (som navnet måske afslører), og den næststørste grund til at jeg har holdt denne nyhed tilbage (udover at have mange børn) er at jeg ville vente til han kom med sin dom på hvilke der var gode. Og ganske som jeg forventede, ville Weedle være at foretrække. Fra bedst til værst ranket af Pvpoke.com:

 1. Weedle :
  Beedrill med Drill Run Ground vil være stærk mod både Azumarill og Registeel, hvor den vil være en stor favorit. Også yderst stærk mod andre man møder meget ofte i Great League såsom Venusaur, Toxicroak og Deoxys Defense. Vil kun kunne betyde noget i Great League. Shiny Weedle er endnu ikke tilgængelig, hvilket også må tale op for mange.
 2. Gastly :
  Gengar med Shadow Punch Ghost vil få størst indflydelse på Ultra League, men vil kunne begå sig i alle tre lag (og især også i Premier Cup). Den vil især være stærk mod Registeel, Cresselia, Venusaur, Poliwrath og andre.
 3. Sandshrew :
  Sandslash med Shadow Claw Ghost vil være en stærk tilføjelse til Ultra League, men med Alolan Sandslash potentielle dobbelt svaghed, vil den hurtigt kunne være ganske ubrugelig. Dens shiny er dog ikke allemands eje.
 4. Squirtle :
  Tilbage i Juli 2017 havde Squirtle sin første Fællesskabsdag, hvor Blastoise fik Hydro Cannon, når man udviklede den. Hydro Cannon er et meget stærkt angreb, som kan bruges ofte, og helt klart at foretrække på en Blastoise. Med tilføjelsen af endnu et legacy* angreb, vil Blastoise potentielt kræve 2 Elite TMs for at blive som man vil have den, men minimum én TM vil være krævet, skulle man ønske en Pokémon med Hydro Cannon OG Aura Sphere. Det særlige angreb den kan få, Aura Sphere Fighting helt sikkert et stærkt angreb, så det er jo potentielt noget man ønsker på sin optimale Blastoise

Dette er dog primært udfra et PvP perspektiv , da ingen af disse vil bryde "Meta'en" for Gyms og Raids.

Hvilken ønsker du at se? Meld gerne ind på facebook tråden, for hvad du ville foretrække!