Billedet ovenfor (som også ligger i bunden af artiklen her) er blevet offentliggjort af Niantic her til aften, med henblik på spillets 4 års jubilæum.

Det er efterhånden blevet lidt af en tradition at de deler disse billeder til spillet jubilæum, og hvert år er der elementer med i billedet, primært Pokémon, som ikke er med i spillet når billedet deles. Det er efterhånden blevet en måde de fremviser at der er en ny generation på vej (de viste f.eks. også Unova starterne sidste år), og nogle gange andre ting også.

De andre år

Første jubilæum
Ved den første ser man raids i baggrunden som kom den sommer, hvor det nye Gym System også blev introduceret. Udover det ser man her starterne fra generation 2, de var dog allerede kommet ud tidligere på året, tilbage i februar 2017, hvor hele Johto generationen (minus et par stykker) var blevet frigivet. Det var inden Niantic begyndte at tilføje dem i små bølger, som de gør nu.

Andet jubilæum
Året efter var det primære fokus umiddelbart på Research, som var kommet i foråret - Foråret 2018 bød nemlig på den store tilføjelse af den første Special Research med Mew (som man ser oppe i højre hjørne) og Field Research, som her på billedet vises med samme "scene" som professoren optræder i, når det kommer til Research. Udover det blev der den sommer åbnet for Friends og Trading, så også det har en stor plads i billedet her. På billedet ser vi også Sinnoh starterne, som først kom til spillet senere på året - nemlig i Oktober .

Tredje jubilæum
Sidste sommer var så det tredje jubilæum, og endnu et billede blev vist frem, igen med flere elementer som var i fokus, enten fordi de var på vej eller netop var ankommet. Her er det primært Pokémon der vises frem, med Meltan, Snivy, Tepig Oshawott, men for det skarpe øje, finder man også Team Rocket der gemmer sig bag træet til højre.

Dette års billede

Som vi kan se ovenfor har billederne de sidste år vist hvilke ting der var på vej, og i år er ingen undtagelse.
Det er allerede meldt ud, at Mega Pokémon er på vej, og ganske som kaldet er de med her. Mega Charizard X, Mega Lucario og Mega Mewtwo er med på billedet nedenfor, men også de nye startere fra Kalos regionen, Generation VI, er på billedet og det samme er en Team GO Rocket ballon, som der er blevet 'teaset' meget for på det seneste. 

Vi ser også de allerede tilføjede Galar Pokémon, og så ser vi de tre ledere fra Team GO Rocket, som utroligt nok ingen Shadow (Skygge) Pokémon har med sig på billedet. Cliff, der må formodes at være en kende større end en Tyranitar, står sågar og virker flink overfor netop en Tyranitar. Det må siges at være lidt ude af karakter for skurkene.
Desuden er Victini også med på billedet, men det er også allerede kendt at trænere til årets GO Fest vil få en Victini som en del af en Special Research.

Ser du andet på billedet, som jeg har misset? Meld det gerne ind via Facebook siden.

God jagt!