Det er snart 3 år siden, at vi for første gang så er mobilspil vende gader og stræder på hovedet, forvandle store befolkningsmasse til "telefon-zombier" og virkelig opleve starten på det fællesskab der siden har opbygget sig. Folk sad på alle åbne græsarealer med to PokéStop i nærheden, nød solen og fangede tonsvis af Pidgey, Rattata og Weedle, mens flere hundrede mennesker løb sammen fra Bibliotekshaven i København, til den sorte diamant på den anden side af vejen, så snart en dreng råbte "Lapras!"

Sidenhen er vi blevet beriget med utallige features og mere stabile servere, men kærligheden til Pokémon GO blev ikke mindre, og ej hellere gjorde dedikationen. 

3 år er en stor milepæl, især når spillet stadig kan samle flere hundrede mennesker der samles og fanger Pokémon eller kæmper i Raids. Og 3 år bliver fejret! 

Shiny Alola Pokémon

Så er det tid! Eller fra fredag d 28. Juni klokken 22.00 er det tid!

Alolan Rattata, Sandshrew, Vulpix, Diglett, Meowth, Geodude, Grimer, og Exeggutor vil være mulige at støde på i det fri! Man kan så udvikle til Raticate, Sandslash, Ninetales, Dugtrio, Persian, Graveler, Golem og Muk! 

Så er det vist tid til at gøre plads til 7km æg igen! 

En anden god grund til at finde plads til nogle 7km æg igen, kunne også være Pichu iført festhat. Fra fredag klokken 22.00 til lørdag d. 6. Juli klokken 22.00, vil Pichu nemlig være at finde i 7km æg med en festlig hat, ligesom man en gang dagligt kan møde Pikachu i selvsamme festhat via GoSnapshot, hvor den kan finde på at Photobomb dig! 

Special Research giver nye muligheder

Har du holdt pause siden de gode gamle dage, og har brug for at hale ind på vennerne, eller dem du kæmper Gyms mod? 

Frygt ej, hjælpen er på vej! Fra d. 28. Juni klokken 22.00, frem til d. 2. September, vil alle der er level 10 og op kunne starte en ny Special Research, der angiveligt skulle være ganske belønnende og gøre det muligt at hale lidt ind, skulle man være dukket sent op til festen. 

Hvad denne special Research vil indeholde, og hvad den vil give, er ikke til at sige endnu. Følg med på Facebook, eller her på siden, og jeg vil prøve at opdatere jer, når noget nyt dukke rop om dette! 

Som altid er det blot vigtigt at starte første opgave I Special Research'en, inden deadline. Så vil du kunne gennemføre den i eget tempo. 

I samme periode som denne Special Research, vil der være lidt ændringer i Raids. De skulle angiveligt blive lettere at slå og man skulle få flere bolde, så længe man spiller med sine venner i spillet. 

Yderligere vil der i denne periode også være en reduceret pris på at bytte Pokémon. 25% mindre, for at være præcis. 

 

God jagt, god sommer og tillykke med de 3 år!