Her på siden har du de sidste dage kunne læse en hel del om Mega Udviklinger, som formentlig kommer senere i dag. Mens vi er blevet klogere som tiden er gået, er denne nyhed fra i går fyldt med bekræftet info, som er værd at tage med sig senere.

Udover hvad den byder på, er her lidt ekstra info, som ligeledes er værd at have med sig af viden.

Mega Charizard X og Y vil kræve den samme slags Mega Energy - der vil altså ikke være behov for at samle to forskellige slags Energy ind, og et Mega Raid med Mega Charizard X giver samme Mega Energy som et Mega Raid med Mega Charizard Y.

Det vil ikke være muligt at have to Mega Pokémon på samme tid, og hvis du Mega udvikler en Pokémon mens du har en anden Mega udviklet, vil den første gå tilbage til sin oprindelige form.

Selvom det giver alle Pokémon der er i kamp i et raid en bonus til deres stats, når en Mega Pokémon er med i kampen, og type bonus til angreb af samme type som Mega Pokémon'en, vil det ikke gælde for mere end en af gangen. Så man kan ikke lade alle tage en Mega Pokémon med i kamp, og modtage en kæmpe Attack bonus.

Mega Udvikling Pris

Dette er datamined, så det kan blive ændret inden det starter, men umiddelbart ser det ud til at følgende priser vil gøre sig fældende for de fire Pokémon der starter med at kunne Mega Udvikles:

 • Mega Venusaur :
  Første gang: 200 Mega Energy
  Derefter: 50 Mega Energy
 • Mega Charizard (X og Y):
  Første gang: 200 Mega Energy
  Derefter: 50 Mega Energy
 • Mega Blastoise :
  Første gang: 200 Mega Energy
  Derefter: 50 Mega Energy
 • Mega Beedrill :
  Første gang: 100 Mega Energy
  Derefter 25 Mega Energy

Altså vil der være en markant besparelse efter første Mega udvikling.

Mega medaljer

Vi kender også til medaljerne og deres krav på nuværende tidspunkt, her er de to medaljer og hvilke mængder de hver især kræver:

Successor
Antal Mega Udviklinger alt i alt - her tæller det hver gang en Pokémon Mega Udvikles, også selvom du har haft den samme Pokémon Mega Udviklet før.

 • Bronze: 1
 • Sølv: 50
 • Guld: 500Mega Evolution Guru
Antal Unikke Mega Udviklinger. Antallet af unikke Pokémon der Mega udvikles, altså tæller det for hver forskellig slags Pokémon du Mega udvikler. 

 • Bronze: 1
 • Sølv: 24
 • Guld: 36

Mega Pokédex

Det er tidligere blevet nævnt kort og uklart, men kan melde mere konkret ud nu.

Det ser umiddelbart ud til at der vil komme en helt ny sektion af vores Pokédex, som vil belyse vores Mega Udviklinger. Her vil man kunne se hvilke man har Mega Udviklet og hvilke man ikke har. Formentlig vil der være en del mere information end dette også.

Der vil muligvis dukke mere information op som dagen går - følg med her på siden, eller på Pokébases Facebook side .

God Mega jagt senere (eller i morgen, hvis de først frigiver det sent)