Under denne "Vejruge" vil trænere opleve en række fordele, herunder ekstra Stardust for at fange Pokémon med Weatherboost. Dette betyder, at hvis du fanger Pokémon, der er påvirket af det aktuelle vejr, vil du blive belønnet med dobbelt så meget Stardust som normalt. Derudover vil chancerne for at støde på en shiny Castform være øget, hvilket giver trænere en ekstra spænding i deres jagt på sjældne Pokémon.

Ugens vejr vil også påvirke, hvilke Pokémon der dukker hyppigst op i naturen. For eksempel vil solrige dage være forbundet med et væld af Cacnea, mens regnfulde dage vil bringe Lotad frem i større antal. Castform den Pokémon kendt for sine former skiftende med vejret, vil være særligt almindelig i de relevante vejrforhold hele ugen.

Men det er ikke kun vejrforholdene, der bestemmer, hvilke Pokémon der viser sig. Paras, Drifloon, Helioptile og Amaura vil også dukke op hyppigere, uanset det aktuelle vejr. Og hvis trænere er heldige, kan de endda støde på sjældne Pokémon som Lickitung.

Raids vil også være en vigtig del af denne uges begivenheder. Trænere kan forvente at kæmpe mod en bred vifte af Pokémon, lige fra Poliwhirl og Gastly til kraftfulde legendariske som Regice. Mega Raids vil også være tilgængelige, med Mega Tyranitar som et særligt attraktivt mål. Og som altid er der en chance for at møde en Skinnende version af disse kraftfulde Pokémon.

For dem, der foretrækker en mere struktureret tilgang, vil der være specielle feltundersøgelsesopgaver med temaet Vejrugen. Disse opgaver giver trænere mulighed for at tjene belønninger og støde på Pokémon som Castform og Amaura.

Endelig vil der være udfordringer til trænerne i form af Samlingsudfordringer med temaet Vejrugen. Ved at fuldføre disse udfordringer kan trænere forvente at modtage belønninger som Stardust og Incense, som vil gøre deres eventyr endnu mere givende.

For at toppe det hele vil der være PokéStop-showcases rundt omkring, hvor trænere kan deltage i event-tema aktiviteter og fange endnu flere spændende Pokémon.

Alt i alt ser det ud til, at Pokémon-trænere har meget at se frem til i den kommende Vejruge. Med masser af bonusser, spændende møder og udfordringer vil denne uge helt sikkert være en, der ikke bør gå glip af for nogen seriøs træner.