Kleavor, en sjælden økse-pokémon, vil snart debutere i Pokémon GO under det kommende Kleavor Raid Day-event, der finder sted den 6. maj 2023 mellem kl. 11:00 og 14:00 lokal tid.

Dette specielle event er en unik mulighed for spillere at opleve Kleavor, som oprindeligt blev opdaget i Hisui regionen i Pokémon Legends: Arceus spillet på Nintendo Switch. Kleavor vil være tilgængelig i tre-stjernede raids under eventet, og spillere har chancen for at støde på en Shiny variant af denne sjældne pokémon.

Dette er første gang, Kleavor vil være tilgængelig i Pokémon GO, og derfor vil Kleavor Raid Day give trænere muligheden for at fange og tilføje den nye pokémon til deres samling. Det er dog vigtigt at bemærke, at raids er den eneste måde, hvorpå Kleavor kan erhverves, og at Scyther i øjeblikket ikke kan udvikles til Kleavor i spillet.

Ud over muligheden for at fange Kleavor og dens Shiny variant vil trænere også have adgang til forskellige event-bonuser. Kleavor vil optræde oftere i raids, og spillere vil have en øget chance for at støde på denne sjældne pokémon. Spillere kan også optjene op til fem ekstra daglige Raid Passes ved at spinne Gym Photo Discs under eventet og to timer efter.

For dem, der ønsker at deltage i fjern-raids, vil antallet af Remote Raid Passes være øget til 10 i tidsrummet fra midnat til 11:59 p.m. lokal tid samme dag.

Konklusion

Kleavor Raid Day-eventet er en unik mulighed for trænere at tilføje den sjældne økse-pokémon til deres samling. Med muligheden for at fange en Shiny variant og forskellige event-bonuser er dette en dag, som enhver ivrig Pokémon GO-spiller ikke bør gå glip af. Så marker den 6. maj 2023 på din kalender og forbered dig på at deltage i dette spændende event.


Bemærk, denne artikel er kommet til ved hjælp af AI.