Fra på onsdag d. 19. Januar klokken 10, og frem til tirsdag d. 1. Februar klokken 10, vil vi have glæde af "kraftværk" eventet (Power Plant Event). Vi kan under eventet se frem til bl.a. Helioptiles debut, og meget mere. 

Historien fortsætter

Sparks intuition får han til at tro, at det er Electric type Pokémon der er løsningen på at få resten af døren op. Arbejd sammen med Spark og fang Pokémon I jagten på at få åbnet døren ved den historiske hule. 

I eventet her, der er inspireret af kraftværkerne i Kalos og Kanto regionerne, kan man fange Pokémon såsom Magnemite, Voltorb og Helioptile.

I skyggerne virker det dog til, at en skræmmende kraft ligeledes har fået færten af døren, og de hemmeligheder den holder på. 

Pokémon debutanterne

Som nævnt vil vi få glæde af Helioptile, og derved også Heliolisk for første gang i Pokémon GO. 

Du kan udvikle Helioptile til Heliolisk vha. 50 Helioptile Candy og en Sun Stone

I det fri

Vi kan bl.a. støde på følgende Pokémon under eventet

Fra raids

1 stjerne raids kan give Pikachu, Shinx, Beldum, Blitzle og Klink

Fra 3 stjerner raids kan vi allerede nu, og frem til d. 24. Januar, finde Scyther, Typhlosion, Mawile og Druddigon. Efterfølgende, frem til d. 1. Februar, vil det i stedet være Dewgong, Piloswine, Monferno og Druddigon der er i 3 stjerner raids. 

I de legendariske 5 stjernede raids, er det Genesect Shock frem til d. 24m februar, hvorefter Regice overtager raid roret frem til d. 1. Februar. 

  • Genesect (Shock Drive) fanget I perioden vil have angrebet Techno Blast
  • Alle fangede Regice I perioden, vil kende angrebet Thunder. 

Du kan også altid se en oversigt over nuværende raids på Raid Oversigten !

Fra Field Research 

Fra eventet specifikke Field Research, kan man bl.a. Få fingrene i Voltorb Helioptile og Emolga

En dårlig fornemmelse

Fra mandag d. 24. Januar vil Team GO Rocket komme forbi, og vi vil oftere støde på dem ved PokéStops og oftere se deres balloner. Samtidig vil vi dog også kunne bruge Charged TM for at fjerne Frustration fra Shadow Pokémon

Mere om dette event kommer senere. 

God jagt, trænere!