Siden sommeren hvor Raids blev indført, har Niantic gennemgået den feedback de har fået ind, og vil nu lave nogle mindre justeringer til både EX Raids og Raids generelt.

Almindelige Raids Battle ændringer

Der er igen ændret i algoritmen der uddeler belønning efter et Raid. Ud fra Niantics opslag, kan vi tage følgende:

  • Man vil altid modtage Golden Razz Berries som en belønning, når man vinder et Raid.
  • Potions og Revives vil man stadig modtage, men i mindre grad og i højere kvalitet (altså bedre potions)
  • Sandsynligheden for at modtage Fast og Charged TM's er blevet forhøjet når man klarer Tier 3 og opefter Raids.
  • Trænere vil modtage Stardust for at deltage i et Raid, også selvom man ikke vinder Raid'et
  • Magikarp vil komme tilbage til Tier 1

Disse ændringer skulle gerne træde i kraft omgående.

EX Raids Battle ændringer

Niantic fortæller, at EX Raids primært vil finde sted i gyms der ligger i parker, eller i sponsorerede Gyms. Dette siger Niantic er for at Gyms'ne er lette at komme til for trænerne.
Efter tid vil de så kigge på at holde EX Raids på andre lokationer, men det kræver at de sikrer sig, at også de Gyms er lette at komme til.
Nu tæller Guld Gym Bagdes for noget. Jo højere level Gym Badge du har, jo større er din sandsynlighed for at modtage et EX Raid invite til det Gym.
Yderligere højner det også chancen jo flere Raid Battles man har klaret i alt (Ikke kun på det Gym). Disse to ændringer betyder, at det primært vil være trænere der interagere meget med det Gym og trænere der Raider meget, som vil blive inviteret.
Fremfor at se EX Raids til middag på en hverdag, burde EX Raids nu blive lagt i de mest populære tidspunkter for Raids i det Gym.
Sidst men ikke mindst, har de nu ændret at såfremt et EX Raid bliver aflyst, vil trænerne der var inviteret få en notifikation i spillet om dette, og som kompensation modtage Stardust og Premium Raid Passes. Mængden nævner de ikke noget om.


Med disse ændringer, går EX Raids nu officielt ud af Test perioden. Niantic vil dog stadig holde øje med feedback, for at forbedre EX Raids til det bedre i fremtiden.


Det virker som nogle spændende ændringer, og der må forventes at folk nu i højere grad vil tage på Raids i parker og sponsorerede Gyms.

Held og lykke, trænere!